8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(2)
Reikės:
  • 150 g šalto rūkymo šoninės,
  • 1 svogūno,
  • 1 saliero lapkočio,
  • 1 morkos,
  • 1 šaukštelio maltos kalendros,
  • 2 šaukštelių pomidorų pastos,
  • 3 burokėlių,
  • 750 ml obuolių ir morkų sulčių,
  • 2 nedidelių bulvių,
  • 2 lauro lapų
  • 750 ml vandens,
  • juodųjų grūstų pipirų,
  • saujelės petražolių ir krapų,
  • druskos,
  • 1 šaukšto raudono vyno arba balzamiko acto,
  • grietinės patiekimui.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Ilona parašė:

    Rūgštokose obuolių sultyse daržovės neišverda ir lieka kietos?

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.