Spausdinti

Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

0
komentarai
2
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

150 g šalto rūkymo šoninės
1 svogūno
1 saliero lapkočio
1 morkos
1 šaukštelio maltos kalendros
2 šaukštelių pomidorų pastos
3 burokėlių
750 ml obuolių ir morkų sulčių
2 nedidelių bulvių
2 lauro lapų
750 ml vandens
saujelės petražolių ir krapų
druskos, pipirų
1 šaukšto raudono vyno arba balzamiko acto
grietinės patiekimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Šoninę supjaustome gabaliukais ir pakepiname karštoje keptuvėje.

2

Kol šoninė skrunda, smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame juos prie šoninės kepti.

3

Supjaustome morkas, salierus ir sudedame prie svogūnų su šonine.

Reklama
41011
4

Sudedame kalendrą ir pomidorų pastą. Išmaišome ir leidžiame sušilti. Viską sudedame į puodą.

5

Burokėlius nulupame ir supjaustome. Sudedame į puodą prie daržovių ir užpilame obuolių sultimis. Į puodą įpjaustome bulves. Įpilame vandens, įdedame lauro lapų, pagardiname pipirais ir verdame apie 20 minučių.

6

Kai sriuba išverda, susmulkiname petražoles ir krapus. Įdedame į sriubą. Pagal skonį pasūdome, įpilame raudono vyno ar balzamiko acto ir išmaišome. Išimame lauro lapelius, pagardiname pipirais.

7

Sriubą patiekiame su grietine.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą