8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(2)
Reikės:
  • 6-8 bulvių,
  • 1 šaukšto ciberžolės,
  • 1 aitriosios paprikos,
  • 1 svogūno,
  • saulėgrąžų aliejaus kepimui,
  • 2 vidutinių pomidorų,
  • pusės šaukšto kumino sėklų,
  • 1 šaukštelio kalendros,
  • 1 šaukštelio malto kumino,
  • 2 cm imbiero šaknies,
  • 5 šaukštų natūralaus jogurto,
  • šviežios kalendros.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Auksė parašė:

    Kaip nepratusiai prie aštraus maisto, naudočiau žymiai mažiau imbiero ir čili pipiro. Mano karyje atsidūrė ne pats aštriausias čili ir dar be sėklų, o imbiero apie 2 cm, bet buvo gerokai per aštru. Gal imbieras buvo labai šviežias 🙂 Be to, labai svarbu pasirinkti sultingus, gal net labiau vandeningus pomidorus, nes maniškis karis išėjo gana sausas. Bet norėdama numaldyti degantį liežuvį uždėjau nemažai islandiško skyr jogurto, kuris puikiai tiko. Labai greitas ir paprastas receptas.

  2. Justė parašė:

    Ačiū, kad įkeliate tokių paprastų receptų. Manau, kad tai, jog tiek mažai ingridientų, labai gerai atkleidžia kaip naudoti prieskonius: receptuose su daug ingridientų kartais neaišku iš ko koks skonis atkeliauja. Taip pat smagu, kad receptas nereikalauja didelių išlaidų, susipirkus prieskonius paskiau jau vos už kelis eurus gali gaminti ir gaminti šį patiekalą. Tai labai džiugina, kadangi kartais norisi pagaminti kažką kitokio, tačiau nevisada gali sau leisti išlaidauti. 🙂 Dėkui

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.