8241
Beatos virtuvė

Blynai su grybais

(3)
Reikės:
  • 100–150 g virtų miško grybų
  • šaukšto sviesto
  • ryšelio laiškinių svogūnų
  • Blynų tešlai:
  • 4 kiaušinių
  • žiupsnelio cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 200ml mineralinio vandens „Vytautas“
  • 8 šaukštų viso grūdo miltų
  • 8 šaukštų kvietinių miltų
  • šaukštelio kepimo miltelių
  • ryšelio krapų
  • saulėgrąžų aliejaus kepimui

1. Keptuvėje su sviestu pakepiname apvirtus miško grybus.
2. Smulkiai supjaustome laiškinius svogūnus ir dedame į bekepančius grybus.
3. Kol grybai kepinasi, pasiruošiame blynų tešlą: išplakame kiaušinius. Įdedame žiupsnelį cukraus, pasūdome, įpilame mineralinio vandens ir sumaišome. Kitame inde sumaišome dviejų rūšių miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
4. Prieš baigiant kepti į grybus įdedame krapų.
5. Į blynų tešlą sudedame grybus ir išmaišome.
6. Blynus iškepame keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Neringa parašė:

    Neturejau rupiu miltu, tai dejau 4 saukstus smulkiu avizu su selenomis, buvo liux!

  2. Kestas parašė:

    grybu prisirinkau o kaip daryti nerodo 🙁 gaila

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.