8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Aštrus avinžirnių užkandis

(1)
Reikės:
  • 2 skardinių konservuotų arba 800 g virtų avinžirnių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto citrinpipirių „Alvo“
  • 0.5 šaukštelio aitriosios paprikos „Alvo“
  • 0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos „Alvo“
  • 0.5 šaukštelio ciberžolės „Alvo“
  • 0.5 šaukštelio jūros druskos.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Lina parašė:

    Gaminau. Deja nusivyliau. Gavosi sausi ir sprangus,šeimynai nelabai patiko…

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.