Spausdinti

Skrudinti avinžirniai su prieskoniais yra maistingas ir neypatinagai kaloringas užkandis, tačiau sotus, nes juose gausu baltymų. Galite naudoti bet kokius kitus mėgstamus prieskonius, pasigaminti daugiau, svarbu, tik laikyti sandariai.

Aštrus avinžirnių užkandis

0
komentarai
1
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
30 min.

Reikės:

2 skardinių konservuotų arba 800 g virtų avinžirnių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto citrinpipirių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos
0.5 šaukštelio ciberžolės
0.5 šaukštelio jūros druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Konservuotus avinžirnius nusunkiame ir sumaišome su prieskonių mišiniu, aliejumi ir druska.

2

Avinžirnius paskleidžiame ant kepimo popieriumi iškolotos skardos ir apie 30 min. skrudiname iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Karts nuo karto avinžirnius pavartykite mentele.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą