8241
Beatos virtuvė

Aštri moliūgų sriuba su krevetėmis

(0)
Reikės:
  • 1 čili pipiro,
  • poros česnako skiltelių,
  • 1 mėlynojo svogūno,
  • 2-3 cm ilgio imbiero šaknies,
  • pusės laimo žievelės,
  • 1 žaliosios citrinos sulčių,
  • 1 šaukšto pomidorų pastos,
  • 1 šaukšto žuvies padažo,
  • 1 šaukštelio malto kumino,
  • 1 šaukštelio ciberžolės,
  • 1 kvapniojo moliūgo,
  • šiek tiek aliejaus kepimui,
  • 1 kubelio sultinio,
  • 200 ml kokosų pieno,
  • 200 g virtų šaldytų krevečių

1. Į maisto kombainą sudedame čili pipirą, česnaką, imbierą, mėlynąjį svogūną, laimo žievelę, pomidorų pastą, žuvies padažą, maltą kuminą, ciberžolę ir įspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską sumalame.
2. Supjaustome kubeliais kvapnųjį moliūgą.
3. Gerai įkaitiname puodą, įpilame aliejaus ir įdedame prieš tai pasigamintos prieskonių pastos. Leidžiame sušilti aliejui ir prieskoniams. Tuomet sudedame moliūgą, jį užpilame vandeniu ir įdedame kubelį sultinio. Verdame, kol moliūgas suminkštės (apie 20 minučių).
4. Sriubą sumalame su maisto smulkintuvu. Įspaudžiame laimo sulčių, įdedame kokoso pieną ir pakaitiname. Tuomet sudedame šaldytas virtas krevetes ir truputuką pašildome.
5. Sriuba pagaminta!  

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.