8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragas

(8)
Reikės:
  • 150 ml alyvuogių aliejaus „Agapi”
  • 4 kiaušinių
  • 150 g cukraus
  • 250 g pilnagrūdžių miltų
  • 2 šaukštelių kepimo miltelių
  • 2 šaukštelių malto cinamono
  • žiupsnio druskos
  • 2 obuolių
  • 1 citrinos žievelės
  • 60 g geltonų razinų (2 kupini šaukštai)
  • 2 šaukštų linų sėmenų.
  • Kremui reikės:
 100 g sviesto
  • 100 g cukraus
  • 300 g kreminės varškės
  • 2 šaukštų svarainių sirupo.
  • Papuošimui reikės: skrudintų moliūgų sėklų
  • citrinos cukatų.
  • Citrinų cukatoms reikės: 1 citrinos žievelės
  • 150 ml vandens
  • 150 g cukraus.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Edita parašė:

    Sveiki, o kur galima įsigyti Agapi aliejaus? Nes didžiuosiuose prekybos centruose neradau 🙁

  2. Milda parašė:

    Sveiki 🙂 kaip tik siandien kepiau si pyraga, tikrai labai skanus.. Tik man nesigavo kremas, pati mase gavosi kaip vanduo ir nesuprantu kodel :\ Gal numanote ka galejau blogai padaryti? viska dejau kaip nurodyta recepte.

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Milda, labai gaila, kad kremas nesigavo, bet tai ar sirupą pylėte? ir sviesto visus 100 g? o gal kreminė varškė labai skysta buvo? Nes sviestas turėjo tikrai sustingdinti ir nebūti kaip vanduo. Bet bent jau pyragas pavyko.

  3. Ana parašė:

    o dėl ko būtent toks aliejus, kitas alyvuogių netinka?? o sviestu keisti ar galima?

  4. Gitana parašė:

    Miela Beata, o kuo butu galima pakeisti svarainiu sirupa (Liuksemburge tokio kolei kas neradau..) – aciu!

  5. Inga parašė:

    O kur pyragams gaminimas aprašytas??

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.