Spausdinti

Tie, kas ragavo, sakė, kad nieko skanesnio nėra burnoje turėję…

 

 

Baravykai su svogūnais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

baravykų (tiek, kiek jums nusišypsos laimė surinkti),
svogūnų (tiek pat ar dar daugiau negu baravykų),
sviesto
aliejaus
druskos, pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Svarbiausia labai gražiai supjaustyti svogūnus ir ant silpnos ugnies su trupučiu aliejaus ir sviesto kepinti, kol visiškai suminkštės ir vos vos pagels. Kaip patikrinti, ar jie tinkamai paruošti? Suspauskite griežinėlį: jei ištirpsta ir nieko nelieka tarp pirštų – jau tinkamai. Šitas procesas tikrai nėra greitas, kuo ilgiau ir lėčiau kepsite – tuo geriau (užtruksite mažiausiai 45 minutes).

2

Kitoje keptuvėje, aišku, daug trumpiau, bet vėlgi lėtai ir atidžiai svieste pakepinkite supjaustytus baravykus.

3

Keptuvių turinius sumaišykite, įberkite druskos, pipirų.

Reklama
41011
Ingredientai
Patarimas

Valgykite karštus ar šaltus su juoda duona.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą