Spausdinti

Lengvai ir greitai pagaminimas pyragas be gliuteno ir be gramo pridėto cukraus. Ar įmanoma? Taip. Saldumu jį apdovanoja bananai bei riešutų sviestas, o kokosų drožlės apjungia, suriša visus ingredientus ir nuspalvina skonį egzotiškų atostogų spalvomis. Šiam pyragui puikiai tiks pernokę bananai.

 

Bananų ir kokosų pyragas be gliuteno ir cukraus

0
komentarai
25
Porcijos
6 asm.

Reikės:

2 ½ bananų
4 kiaušinių
250 g riešutų sviesto
90 g kokosų drožlių
1 šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštelių vanilės ekstrakto
½ šaukštelio cinamono
žiupsnio muskato
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Įkatiname orkaitę iki 180 C ir kepimo skardą (apvalią ar stačiakampę) ištiesiame kepimo popieriumi.

2

Trintuvu sutriname bananus ir kiaušinius kartu. Suberiame birius ingredientus ir suverčiame riešutų sviestą. Gerai išmaišome. Sukrečiame tešlą į pasiruoštą formą ir kepame apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.

3

Išimame iš orkaitės, leidžiame pravėsti 10 minučių ir išimame iš skardos. Patiekame su kokosų drožlėmis ir jei norisi – ledais. Skanaus.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Super receptas! Aš asmeniškai dariau keksiukų formose, tai man labai gražūs ir skanūs jie gavosi, nors ir toleruoju gliutena ir skanėstus su cukrumi labai mėgstu, šitas receptas puikiai tinka paivairinimui ir jokių miltų ar cukraus man čia netrūko. Ačiū labai! <3

  2. Aciu Mieloji Beata, kad dalinates receptais be gliuteno. Mums alergikams didziulis dziaugsmas. Sekmes Jums ir Jusu seimai.

  3. Sveiki, Beata. Koki riesutu sviesta patartumet naudoti? Zemes riesutu, migdolu.. Ir taip pat – crunchy ar smooth?

  4. Gavosi sausas ir mano naudotas riešutų sviestas netiko, skonis itin subtilus ir silpnas. Nerekomenduoju

  5. Labai skanus pyragas! Aš naudojau crunchy riešutų sviestą su stambiais riešutų gabaliukais ir išėjo labai labai skaniai, aišku, reikia mėgti riešutus. Neturėjau kokoso drožlių, tad įdėjau šiek tiek datulių, pridėjo gero saldumo. Ačiū už receptą!

  6. Laba skanus pyragas!! Gavosi labai minkstas ir purus Ydomu Beata koks yra sio pyrago koloringumas Nors mazdaug,jai zinot!Aciu
    Skanaus!!

  7. Ačiū, už neįprastą receptą. Gavos drėgnas (kokio ir norėjosi), skanus. Kepant iškilo gražiai, bet iškart sukrito.

  8. Mano favoritas! Aš naudojau žemės riešutų sviestą crunchy ir labai sunokusius bananus. Ačiū už receptą! Mielai ir daugiau pyragų be cukraus!

  9. Sveiki. Pyragas pavyko puikiai. Tik neturėjau kokoso drožlių, pakeičiau kokosų miltai. Jų dėjau 60 g. Kad tešla nebūtų per kieta, pyliau apie 3, gal 4 (sunku tiksliai pasakyti, nes pyliau iš akies tiek, kad tešla pasidarytų tik šiek tiek skystesnė) valgomus šaukštus migdolų pieno (tuo metu turėjau tokį po ranka). Gavosi skanus, svarbiausia nepersaldus, pyragas. Ačiū už labai gerą receptą.

Rašyti komentarą