Spausdinti

Greita, maistinga Tolimaisiais Rytais kvepianti vakarienė. Išbandykite!

Azijos įkvėptas šparaginių pupelių ir vištienos troškinys keptuvėje

0
komentarai
1
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
15 min.

Reikės:

500 g vištienos filė
250 g šparaginių pupelių su ankštimis
50 g migdolų
ryžių patiekti
1 svogūnas
5 saliero stiebai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai balzamiko acto
7 šaukštai sojos
2 česnako skiltelės
1 čili pipiras
1 šaukštelis maltos aitriosios paprikos
1 šaukštas rudojo cukraus
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Dideliame puode apvirkite šparagines pupeles (tinka ir šaldytos) ir supjaustykite į tris dalis.

2

Vištieną supjaustykite juostelėmis, didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir gerai apkepkite vištieną, iškepusią atidėkite į šalį.

3

Susmulkinkite česnaką ir čili pipirą. Dubenėlyje sumaišykite balzamiko actą, česnaką, šviežią ir džiovintą aitriąją papriką, soją ir rudąjį cukrų.

4

Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų, suberti pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir šiek tiek apkepti. Svogūnus pradėjus minkštėti, suberti smulkiai supjaustytus salierus ir pupeles.

5

Po poros minučių į keptuvę grąžinkite vištieną ir supikite padažą bei migdolus. Kepkite 5-7 minutes, kol vištiena bus iškepusi ir padažas pasiskirstys tolygiai.

6

Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą