8241
Beatos virtuvė

Azijos įkvėptas šparaginių pupelių ir vištienos troškinys keptuvėje

(0)
Reikės:
  • 500 g vištienos filė
  • 250 g šparaginių pupelių su ankštimis
  • 50 g migdolų
  • ryžių patiekti
  • 1 svogūnas
  • 5 saliero stiebai
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukštai balzamiko acto
  • 7 šaukštai sojos
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 čili pipiras
  • 1 šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • 1 šaukštas rudojo cukraus

  • Dideliame puode apvirkite šparagines pupeles (tinka ir šaldytos) ir supjaustykite į tris dalis.
  • Vištieną supjaustykite juostelėmis, didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir gerai apkepkite vištieną, iškepusią atidėkite į šalį.
  • Susmulkinkite česnaką ir čili pipirą. Dubenėlyje sumaišykite balzamiko actą, česnaką, šviežią ir džiovintą aitriąją papriką, soją ir rudąjį cukrų.
  • Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų, suberti pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir šiek tiek apkepti. Svogūnus pradėjus minkštėti, suberti smulkiai supjaustytus salierus ir pupeles.
  • Po poros minučių į keptuvę grąžinkite vištieną ir supikite padažą bei migdolus. Kepkite 5-7 minutes, kol vištiena bus iškepusi ir padažas pasiskirstys tolygiai.
  • Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.