8241
Beatos virtuvė

Azijietiška vištienos sriuba su imbieru

(0)

Kartais bilietu į Aziją gali tapti ir skani sriuba! Nustebsite, kaip paprasta ją išsivirti, jei tik namuose turite gero, sodraus sultinio ir dar kelis produktus. Azijietiškos sriubos visuomet sodrios ir gardžios.

Porcijos: 4
Reikės:
  • 1 l ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ (trijų kubelių)
  • gabalėlio šviežio imbiero
  • 1 šaukšto ryžių acto (jei neturite, įspauskite citrinų sulčių)
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 300 g keptos vištienos
  • ryžių makaronų
  • kelių saujų šaldytų žaliųjų žirnelių
  • 2 morkų
  • ryšelio ridikėlių
  • žalumynų
  • druskos

Žaibiškai paruošiama, spalvinga ir gaivi sriuba, kurioje pagrindiniu smuiku groja ekologiškas vištienos sultinys „Maggi“. Imbieras suteikia malonios šilumos, o vakarykštė kepta vištiena ir daržovės – sotumo. Meškoms tramdyti labai tinkanti sriuba!

 

  1. Pasiruošiame sultinį: ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš tirpindami patriname šakute arba sutrupiname.
  2. Į karštą sultinį pilame ryžių actą, sojų padažą ir sukrečiame smulkiai sutarkuotą imbierą. Paverdame 10 min.
  3. Baigiant virti į puodą sumetame susmulkintą keptą vištieną, sulaužytus ryžių makaronus, šaldytus žirnelius, šiaudeliais supjaustytas arba sutarkuotas morkas. Paverdame kelias minutes ir išjungiame kaitrą. Makaronai jau išvirę.
  4. Į kiekvieną sriubos dubenėlį beriame griežinėliais supjaustytų ridikėlių ir kapotų žalumynų.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.