Spausdinti

Žaibiškai paruošiama, spalvinga ir gaivi sriuba, kurioje pagrindiniu smuiku groja ekologiškas vištienos sultinys „Maggi“. Imbieras suteikia malonios šilumos, o vakarykštė kepta vištiena ir daržovės – sotumo. Meškoms tramdyti labai tinkanti sriuba!

Azijietiška vištienos sriuba su imbieru

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 l ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ (trijų kubelių)
gabalėlio šviežio imbiero
1 šaukšto ryžių acto (jei neturite, įspauskite citrinų sulčių)
2 šaukštų sojų padažo
300 g keptos vištienos
ryžių makaronų
kelių saujų šaldytų žaliųjų žirnelių
2 morkų
ryšelio ridikėlių
žalumynų
druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pasiruošiame sultinį: ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš tirpindami patriname šakute arba sutrupiname.

2

Į karštą sultinį pilame ryžių actą, sojų padažą ir sukrečiame smulkiai sutarkuotą imbierą. Paverdame 10 min.

3

Baigiant virti į puodą sumetame susmulkintą keptą vištieną, sulaužytus ryžių makaronus, šaldytus žirnelius, šiaudeliais supjaustytas arba sutarkuotas morkas. Paverdame kelias minutes ir išjungiame kaitrą. Makaronai jau išvirę.

Reklama
41011
4

Į kiekvieną sriubos dubenėlį beriame griežinėliais supjaustytų ridikėlių ir kapotų žalumynų.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą