Žaibiškai paruošiama, spalvinga ir gaivi sriuba, kurioje pagrindiniu smuiku groja ekologiškas vištienos sultinys „Maggi“. Imbieras suteikia malonios šilumos, o vakarykštė kepta vištiena ir daržovės – sotumo. Meškoms tramdyti labai tinkanti sriuba!
Azijietiška vištienos sriuba su imbieru
Reikės:
Gaminimas
Pasiruošiame sultinį: ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš tirpindami patriname šakute arba sutrupiname.
Į karštą sultinį pilame ryžių actą, sojų padažą ir sukrečiame smulkiai sutarkuotą imbierą. Paverdame 10 min.
Baigiant virti į puodą sumetame susmulkintą keptą vištieną, sulaužytus ryžių makaronus, šaldytus žirnelius, šiaudeliais supjaustytas arba sutarkuotas morkas. Paverdame kelias minutes ir išjungiame kaitrą. Makaronai jau išvirę.
Į kiekvieną sriubos dubenėlį beriame griežinėliais supjaustytų ridikėlių ir kapotų žalumynų.