Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš tai paskrudinsite. O padažas puikiai tiks bet kokioms šviežioms salotoms.
Ruošiame:
Mėtų lapelius susmulkiname peiliu. Nedideliame puodelyje ištirpiname medų, nukeliame nuo ugnies ir į jį, maišydami, sudedame visus užpilui skirtus ingredientus.
Fetą susmulkiname stambokais gabalėliais. Figas pjauname į keturias dalis ir dedame į dubenėlį. Užpilame marinatu, permaišome ir paliekame kelias minutes pastovėti.
Ant duonos riekės dedame kelis gabaliukus fetos, špinatų lapelių ir karūnuojame figomis.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Labai gardu , taip pat labai tinka su melynuoju pelesiniu suriu.