8241
Beatos virtuvė

Aštrūs įdaryti kiaušiniai

(0)
Reikės:
  • 100 - 120 g chorizo dešros
  • keleto džiovintų ir vandenyje išmirkytų baravykų
  • saujelės laiškinių svogūnų
  • saujelės krapų
  • 10 kietai virtų kiaušinių
  • 2 kupinų šaukštų majonezo
  • 20 g minkšto sviesto
  • juodųjų pipirų
  • žiupsnio aitriųjų paprikų miltelių

  1. Kiaušinius išilgai perpjauname pusiau ir atsargiai išimame trynius.
  2. Keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepiname smulkintą chorizo dešrą, kol paleis riebaliukus ir truputį apskrus. Į tą pačia keptuvę siunčiame ir smulkintus išmirkytus baravykus, laiškinius svogūnus ir trumpai juos pakepame.
  3. Keptuvės turinį, kiaušinių trynius, majonezą ir atriųjų paprikų miltelius sukrečiame į elektrinio trintuvo indą. Viską sutriname iki pastos konsistencijos. Jei masė atrodo per tiršta, įdėkite dar šiek tiek majonezo. Paragaukite, ar užtenka prieskonių.
  4. Gautą kremą galime tiesiog arbatiniu šaukšteliu sudėti į baltymus arba tai padaryti pasinaudodami konditeriniu švirkštu – išspausti gėlytes ar kitus raštus.
  5. Prieš patiekiant, įdarytus kiaušinius pagardiname smulkintais krapais ir juodaisiais pipirais.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.