Šis apverstas pyragas – prancūziška klasika. Tik neišsigąskite, kad reikia pasiruošti karamelę ar pyragą vartyti aukštyn kojomis. Tikrai pavyks iš pirmo karto. Vietoje kriaušių galite naudoti obuolius ir pasirinkti mėgstamus prieskonius.
Gaminame:
Cukrus „Panevėžio Plius“ yra pagamintas tik iš Lietuvoje užaugintų cukrinių runkelių. Iš jo pavyksta nuostabi karamelė šiam pyragui.
Gal galima naminės sluoksniuotos tešlos receptą?? 🙂
Labai įdomu, ačiū už pasidalinimą!
Kokio diametro keptuvę naudojote? Ačiū
Sveiki, kepu jau antrą kartą, gaunasi toks labiau ne karamelinis, o šlapokas, ar taip turi būti?
Laba diena,
O tešla turi būti mielinė ar bemielė? Ar užtenka 1 sluoksniu tešlos užkloti kriaušes ar reikia dėti daugiau sluoksnių?
Ačiū už atsakymą.
Aistė