Laba diena,
Beata,kokias formeles kepdama siuos mini pyragaicius naudojote? Ar tinka silikonines bei paprastos popierines keksiuku formeles siam gardumynui kepti?
Laba diena,
Esu išranki pyragams, bet tikrai šis tobulas: sveikas, ne per saldus, be cukraus, su pilno grūdo miltais, drėgnas, lengvai ir greitai pagaminamas.
Laba diena sakykite kur rasti pilno grudo miltu? Maxima ismaisiau neradau 🙂 ar netaip kazka ieskojau?
Kodel man neatsakote
Beata, ar teisingai supratau, kad kepti 120 C temp. O jei supilsiu į vieną didesnę formą, ar tokia pati temperatūra turėtų būti?
Kepiau iškart po laidos. Išėjo labai skanūs, netgi tie šeimos nariai, kurie su rupiais miltais kepinių nevalgo, kirto apsilaižydami 🙂 Vadinas, pavyko „išdurti“. Kepiau paprastose silikoninėse keksiukų formelėse, bet iškilo klausimas: jeigu įkločiau keksiukų popieriukus ar atliptų nuo jų?
Datulės turi būti be kauliukų ? (klausimas skamba kvailokai 🙂
Sveika Beata,o kokie miltai dar cia tiktu ?
Miela Beata, reikia patarimo 🙂 Kepu pyragą antrą kartą ir abu kartus baisiausiai sukrenta. Aišku, skanumas keksiukų nepakartojamas, bet norėtusi, kad gautusi kaip jūsų video – gražus, minkštučiai. Orkaitės durelių kepant neatidarau…. neįsivaizduoju ką darau blogai 🙁
O ten kur parasyta, kad 100ml pieno/kefyro/ grietines tai cia reiskia, kad juos visus reikia naudoti ar pasirinktinai ? 🙂
nuostabus, kepsiu dar ne kartą tikrai 🙂
Neįdėjau tų papildomų kepimo miltelių – užteko ir sodos, kad gautūsi toki gražūs ir skanūs. Ačiū.
Labai skanus rezultatas. Nuostabus. Pradzioje kaitinant datules suabejojau, nes vaizdas ir kvapas buvo savotiski, bet viskas pasikeite susmulkinus blenderiu… o jau surios karameles padazas tai tiesiog smaliziaus svajone… Aciu☺
Sveiki, Beata
Ar galima Jūsų keksiukams naudoti kitokias formeles, popierines?:)) Ačiū iš anksto už atsakymą.
O galima bandyti vietoj kvietiniu deti kitokius miltus?Gal patartumem kokius geriau(ryziu,kukuruzu ar kt)?Bandziau kepti medaus torto lakstus vien su kukuruzu miltais,tai sprangu buvo,o kaip sis pyragas kazin butu?…
Tiesa,su kvietiniaus miltais kepiau jau pira kartu ir super gabosu,skonis fantastika,purus,minkstas,viskas tvarkoj,bet turesim sveciu,kurie negali kvietiniu miltu vartot. O gal tiktu dar avizu miltai?
Sveiki,o siu keksiuku vidus turi likti toks klampus?Nes jie labai graziai issipute,bet viduryje klampi mase…
Sveiki,
Norėjau paklausti kodėl sudėjus viską pagal receptą tešla liko skysta, o recepte rašote, kad turi būti labai tiršta?
Labas, Beata 🙂 Datuliu pyragas isbandytas – viskas puiku! Tik kita karta bandysiu be sodos, nes mums abiems su vyru gerokai jautesi jos skonis kazkodel… 😛
Norejau paklaust del tu keksiuku formeliu, kurias naudojot laidoje – kur tokiu pirkt Lietuvoj? Pirma karta tokias maciau – gal tiesiog nepastebejau? 😉
Aciu, kad esat :*