8241
Beatos virtuvė

Angliškas datulių pyragas

(10)
Porcijos: 12
Gaminimo laikas: 50min.
Reikės:
  • Reikės:
  • 250 g datulių
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 šaukštelio geriamosios sodos
  • 50 g sviesto
  • 2 šaukštų medaus
  • 2 kiaušinių
  • 100 ml pieno/kefyro/grietinės
  • 150 g pilno grūdo miltų
  • 2 šaukštelių pyrago prieskonių mišinio “ALVO”
  • 1,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnio druskos
  • 150 g graikinių riešutų
  • Karameliniam padažui reikės:
  • 100 g sviesto
  • 150 g tamsiai rudojo cukraus
  • 300 ml plakamosios grietinėlės
  • gero žiupsnio druskos

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Lina parašė:

    Kepiau iškart po laidos. Išėjo labai skanūs, netgi tie šeimos nariai, kurie su rupiais miltais kepinių nevalgo, kirto apsilaižydami 🙂 Vadinas, pavyko „išdurti“. Kepiau paprastose silikoninėse keksiukų formelėse, bet iškilo klausimas: jeigu įkločiau keksiukų popieriukus ar atliptų nuo jų?

    • Beata Nicholson parašė:

      kaip smagu, kad taip visiems patiko, Lina. O ar neprilips prie popieriaus, tai jau nuo kokybės pačių popieriukų priklauso, kažkiek vistiek prilips. Su silikonine jokių bėdų nėra ir patogu.

  2. Urtė parašė:

    Sveika Beata,o kokie miltai dar cia tiktu ?

  3. Rimante parašė:

    O ten kur parasyta, kad 100ml pieno/kefyro/ grietines tai cia reiskia, kad juos visus reikia naudoti ar pasirinktinai ? 🙂

  4. Jurgita parašė:

    nuostabus, kepsiu dar ne kartą tikrai 🙂

  5. LLaura parašė:

    Neįdėjau tų papildomų kepimo miltelių – užteko ir sodos, kad gautūsi toki gražūs ir skanūs. Ačiū.

  6. Jurate parašė:

    Sveiki,o siu keksiuku vidus turi likti toks klampus?Nes jie labai graziai issipute,bet viduryje klampi mase…

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner_300x250-01-2.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.