Beveik kiekviena šeima turi geriausią, šimtus kartų patikrintą šašlykų marinavimo receptą. Nesiūlome jo išsižadėti, tik drąsiname vasarai įsibėgejant jį patobulinti ir baigiant kepti šašlykus aptepti amerikietišku kepsnių padažu „Santa Maria“, šis padažas iš tiesų atkeliauja iš JAV, ten gaminamas pagal daug metų skaičiuojančias receptūras. Padažas jūsų šašlykus padengs tokia malonia karamelizuota glazūra, kad jai neatsispirs nė vienas valgytojas. Mes išbandėme ir jau dabar šiam receptui žadame vasaros hito likimą!
Beje, kalbant apie šiuos „Santa Maria” BBQ padažus, nemaišykite jų su kečupais, tai ne pomidorų padažais, o ilgai verdami sodraus skonio pagardai, kiekvienas vis kitokio skonio, tikrai verti gurmaniško grilio vakarėlio. Mūsų pasirinktas amerikietiškas variantas patiks plačiausiam ragautojų ratui.
Labai geras receptas ir padažas 🙂