8241
Beatos virtuvė

Saldžios bulvės, špinatų ir fetos vokeliai

(0)

Visi turi draugų vegetarų. Kas neturi, tas nešiuolaikiškas. Ha ha ha, štai, pasakiau, net pati save nustebinau… Na, kaip ten bebūtų, tikiuos, mūsų draugai vegetarai neužpyks labai, bet kai mūsų tėvai buvo mano metų, kokiais aštuoniasdešimt penktaisiais, apie vegetarus niekas nebuvo girdėjęs, o jei buvo girdėję, tai savo akim matę tikrai nebuvo… Taigi, vegetarai – šiuolaikinio gyvenimo atributai :)), bet dabar jau visi žino ir supranta, ir gerbia jų pasirinkimą, tačiau vargšai vegetarai dar kartais turi kentėti viešojo maitinimo įstaigose, nes elementariai nėra ką valgyti… Bet šiaip, kiek aš pažįstu vegetarų, tai jie labai taikūs, neišrankūs ir malonūs žmonės, niekada nekelia jokių scenų ir nedaužo galvos į stalą, jei nėra ko valgyti. Ir nesirauko demonstratyviai, kai kiti šalia jų mėsą doroja… Kai tuo tarpu mėsėdžiai beveik niekada nepraleidžia progos pakomentuoti: nu bet tai ką tu valgai?????? Ir tu nenori mėsos?????? Nu suvalgyk šitą kotletą, kas gi čia tau atsitiks?????

Oi, dabar vieną nutikimą prisiminiau… Čia iš gyvenimo… Mano labai labai gera draugė metė valgyti kviečių ir pieno produktus. Tai vienas bičiulis sako, tai ką tu valgai? Su kuo tu geri kavą? – su sojų pienu, atsako draugė… – aaaaa, tai tu gali valgyt lietuviškas pieniškas dešreles, nes ten vien tik soja… Čia tikras pokalbis, vieną šeštadienį, siurbiant latte įvykęs.

Taigi dabar prie vegetarų. Kažkaip žiūriu – įžangos ilgesnės už maisto aprašymus. Taigi čia, kai mėsėdžiai valgė mėsą, aš draugei vegetarei padariau tokį vokelį su feta, saldžia bulve ir alyvuogėm.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.