Tai ar žiūrėjote? Ar įsikvėpėte naujo vėjo?

Kai iš už lango į namus savo nagus kiša ruduo, pasigaminkite rimtus sekmadienio pietus. Jūsų dėmesiui Provanso įkvėpta višta, kepta puode ir rimtas ūkiškas kiaulienos apkepas su bulvėmis, arba Kaip jas valgydavo kepėjai.

Višta, kepta puode

Komentarai
  1. Laba diena, Beata, puiki laida buvo:) Tik norejau paklausti, (nes laidoje neuzsiminete), kiek kiausiniu tryniu (ar ir tryniu, ir baltymu), reiketu deti i avieciu pyrago plikyta krema? Is anksto dekoju uz atsakyma.:)

  2. Sveiki, ziuredama laida nelabai supratau, ar alyvuogiu tapenade reik det ant apskrudinto batono riekuciu, ar neapskrudinto batono?:)

Rašyti komentarą