Spausdinti

Viskas. Tobulai. Cukinija neperverda vis dar graži žalia, ir pasta al dente. Ir pienas puikiai joms į porą tinką. Suvalgyti reikėtų tą pačią dieną, nes kitą dieną jau netinkama ši sriuba, pasta pažliugus tikrai nėra skani. Štai toks stebuklingas ir subtilus receptas. Tikrai labai sunkiai reikėjo man dirbti, kad sukurčiau šį receptą, todėl prašau įvertinti… Ir prašau pasidalinti stebuklingais ir sudėtingais vaikiškų vakarienių receptais. Prašau užmerkti akis ir nepastebėti klaidų tekste, aš einu pagulėti tamsiame kambary – tyloj…

 

 

 

Vaikiška 5 minučių pieniška cukinijų sriuba

0
komentarai
11
Porcijos
2 asm.

Reikės:

smulkių makaronų
pieno
1 mažos cukinijos
šviežių žalių saldžių žirnelių (net neabejoju, kad puikiai tinka ir šaldyti)
druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

 Į verdantį vandenį supilame stiklinę makaronų.

2

Cukiniją nuplauname, sutarkuojame ir sumetame kartu su makaronais.

3

Ten pat supilame išlukštentus žirnelius.

Reklama
41011
4

Po kelių minučių, kai makaronai išverda, įpilame pieno tiek, kad gautume norimą baltumą ir tirštumą. Įberiame druskos pagal skonį.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. labai gera ideja, manau patiks mums abiems, idomesne pieniska makaronu sriuba. Tikrai sventa sriuba 😀

  2. Sveiki, ar cukinijos žievelę reikia nuskusti? Iki šiol visuomet nuskusdavau žievę vaikų patiekalams, bet galbūt to nereikia…

Rašyti komentarą