Viskas. Tobulai. Cukinija neperverda vis dar graži žalia, ir pasta al dente. Ir pienas puikiai joms į porą tinką. Suvalgyti reikėtų tą pačią dieną, nes kitą dieną jau netinkama ši sriuba, pasta pažliugus tikrai nėra skani. Štai toks stebuklingas ir subtilus receptas. Tikrai labai sunkiai reikėjo man dirbti, kad sukurčiau šį receptą, todėl prašau įvertinti… Ir prašau pasidalinti stebuklingais ir sudėtingais vaikiškų vakarienių receptais.
Kaip paruošti:
1. Į verdantį vandenį supilame stiklinę makaronų.
2. Cukiniją nuplauname, sutarkuojame ir sumetame kartu su makaronais.
3. Ten pat supilame išlukštentus žirnelius.
4. Po kelių minučių, kai makaronai išverda, įpilame pieno tiek, kad gautume norimą baltumą ir tirštumą. Įberiame druskos pagal skonį.
P.S. Vienas mano vaikas tikrai suvalgė šitą sriubą, maloniai. Kitas atsisakė, (įtariu, žalia spalva).
P.P.S. Prašau užmerkti akis ir nepastebėti klaidų tekste, aš einu pagulėti tamsiame kambary – tyloj…
sudėjus visas šv. daržoves, gaunasi ŠVENTA SRIUBA 😀
😀
Uo! Bandysim daryti šitą sudėtingą sriubą 🙂 nes jau nebežinau kaip nustebinti savo mažąją gurmanę
mmm skanu ir vaikams patiko ir mamai:))
labai gera ideja, manau patiks mums abiems, idomesne pieniska makaronu sriuba. Tikrai sventa sriuba 😀
Sveiki, ar cukinijos žievelę reikia nuskusti? Iki šiol visuomet nuskusdavau žievę vaikų patiekalams, bet galbūt to nereikia…
Sveiki,o cukinija stambiai reikia tarkuoti ar smulkiai?
Mums labai patiko, tik ne dedam žirnelių ❤️
Vietoje žalios cukinijos, Beata dėkite geltona ir tada Jūsų sūnelis valgys. Aš verdu panašia daržovių pieniška sriuba. Tik ten dedu šv.kopūsto, šv.bulvių, šv.morkyčių, šv.žirnelių.