Spausdinti

Čia tiks pati įvairiausia jautiena, nes jai sultingumo suteiks baklažanai, pomidorai ir ilgas ramus troškinimas ekologiškame „Maggi“ jautienos sultinyje.

 

Čanachai su jautiena ir baklažanais

0
komentarai
4
Porcijos
4 asm.

Reikės:

500 g jautienos kumpio
2 kubelių ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio
kelių didelių pomidorų
5–6 slyvų
2 paprikų
1 baklažano
šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Jautieną supjaustome mažesniais gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais, malta saldžiąja paprika ir dedame į čanachinių dugną. Jei norime, prieš tai pakepiname keptuvėje, nustatę stiprią kaitrą.

2

Susipjaustome daržoves: baklažaną pusmėnuliais, pomidorus – riekelėmis, slyvas – stambiais griežinėliais, o papriką – plonais šiaudeliais. Sudedame ant mėsos.

3

Pasiruošiame sultinį: 2 kubelius ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio užpilame verdančiu vandeniu – paruoškite jį sodresnį, į 800 ml vandens dėkite du kubelius, kad liesam jautienos kumpiui suteiktų daugiau riebumo.

Reklama
41011
4

Kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie pusantros valandos, atsižvelgdami į tai, kokio dydžio mėsos gabalėliai.

Ingredientai
Patarimas

Jei prieš troškindami nepatingėsite apkepti jautienos gabaliukų, turėsite dar daugiau skonio. 

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą