8241
Beatos virtuvė

Čanachai su jautiena ir baklažanais

(4)
Porcijos: 4
Reikės:
  • 500 g jautienos kumpio
  • 2 kubelių ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio
  • kelių didelių pomidorų
  • 5–6 slyvų
  • 2 paprikų
  • 1 baklažano
  • šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

Čia tiks pati įvairiausia jautiena, nes jai sultingumo suteiks baklažanai, pomidorai ir ilgas ramus troškinimas ekologiškame „Maggi“ jautienos sultinyje.

Jei prieš troškindami nepatingėsite apkepti jautienos gabaliukų, turėsite dar daugiau skonio. 

Gaminame:

  1. Jautieną supjaustome mažesniais gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais, malta saldžiąja paprika ir dedame į čanachinių dugną. Jei norime, prieš tai pakepiname keptuvėje, nustatę stiprią kaitrą.
  2. Susipjaustome daržoves: baklažaną pusmėnuliais, pomidorus – riekelėmis, slyvas – stambiais griežinėliais, o papriką – plonais šiaudeliais. Sudedame ant mėsos.
  3. Pasiruošiame sultinį: 2 kubelius ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio užpilame verdančiu vandeniu – paruoškite jį sodresnį, į 800 ml vandens dėkite du kubelius, kad liesam jautienos kumpiui suteiktų daugiau riebumo.
  4. Kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie pusantros valandos, atsižvelgdami į tai, kokio dydžio mėsos gabalėliai.

 

čanachai su jautiena

Naujiena. Ekologiškas „Maggi“ jautienos sultinys pasižymi sodriu skoniu ir puikia sudėtimi. Ieškokite RIMI ir IKI parduotuvėse.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Indrė parašė:

    Gal kažkuo būtų įmanoma pakeisti slyvas?

  2. Dovile parašė:

    Hmm… viskas plaukia kaip sriuba

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.