Spausdinti

Įvairių rūšių plokščiaduonė yra puiki alternatyva sumuštinių duonai. Šis derinys su obuoliais ir salierais – gaivus ir šventiškas. Puikiausiai tiks pirmosioms (ir antrosioms) iškyloms ant gaivios žalios žolės.

Lavašo suktinis su vištiena

0
komentarai
1
Porcijos
3 asm.

Reikės:

1 lavašo
200 g karštai arba šaltai rūkytos vištienos ar kalakutienos filė
2 vidutinio dydžio obuolių
2 salierų lapkočių
1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
1 šaukšto majonezo
1 citrinos sulčių
saujos sultenių ar kitokių salotų lapų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Paukštieną supjaustome juostelėmis. Nulupame obuolius, išimame sėklas. Obuolius ir salierus stambiai sutarkuojame ir pašlakstome citrinos sultimis, kad neparuduotų. Jei išsiskyrė sulčių, jas nupilame, o masę sumaišome su majonezu ir garstyčiomis.

2

Ištiesiame lavašą ir tolygiai aptepame obuolių mase.

3

Išdėliojame paukštienos gabaliukus, suklojame salotų lapus (jei jie dideli – truputį pasmulkiname suplėšydami).

Reklama
41011
4

Susukame lavašą kaip vyniotinį, apsukame folija ir kišame į šaldytuvą 15 minučių, kad sutvirtėtų. Patiekiame supjaustę įstrižomis riekelėmis.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą