8241
Beatos virtuvė

Naujas Pavasario Žurnalas jau ČIA!!!

(40)

JIS jau čia!!! Su pavasario lygiadieniu, su tikru, kad ir šlapiu kol kas pavasariu ir džiugiai plazdėdamas puslapiais ateina ir pavasario žurnalas. Nežinau, kaip žurnalai leidžiami kas mėnesį, nes darbo prie jų ojojoj, kiek nemažai. Bet mūsų komanda mokosi ir auga, ir štai – tram tam tam! Pavasario žurnalas „Beatos virtuvė” yra čia!!!

Beatos virtuve

Tuoj daugiau papasakosiu, kas jame naujo ir ypatingo, bet dabar noriu pasakyti svarbų, esminį dalyką – jūs, žurnalo skaitytojai, komentarais, laiškais ir pageidavimais reguliuojate, koks tas žurnalas yra, kas jame keičiasi ir net apskritai – kad žurnalas yra. Abejojate? Va, pamenate, bloge klausiau apie baltąją mišrainę?? Šast, ir žurnale išsami apžvalga su įdomiausiais patarimais, kaip tą visų mėgiamą šventės puntuką – baltąją mišrainę, pagardinti. Tas pats su nauja virtuvės SOS rubrika – viskas joje iš jūsų laiškų ir klausimų.

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_salotos

Jei norite žinoti, man, kaip didžiai žurnalų gerbėjai, perkančiai juos net ir tomis kalbomis, kurių nesuprantu, tikrai labai svarbu, kad šis žurnalas kitoks, nes jį kuriame ne tik mes, bet ir jūs! Ir kai laikau jį rankose, tikrai labai labai daug džiaugsmo jaučiu, nes drąsiai sakau, žurnalas tikrai toks, kokio Lietuvoje daugiau nėra.

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_Beata

Pirmasis žurnalas buvo labiausiai Kalėdoms skirtas. Šis, naujasis – ilgai lauktam pavasariui, šio sezono produktams ir nuotaikoms, žinoma, ir pagrindinei pavasario šventei – Velykoms, bet ne tik! Labai noriu, kad žurnalas apglėbtų kuo daugiau įvairių dalykų, kad būtų ką skaityti ne tik virtuvėje, gaminant, bet ir svetainėje, kojas ant sofos susikėlus, ar su vaikais, ar kelionei į tolimus kraštus ruošiantis. Taigi, pagrindinė naujiena – pavasario žurnalas ne tik padės paruošti skaniausią ir gražiausią Velykų stalą, primarginti margučių, bet ir papasakos, ką verta pamatyti ir paragauti Stambule, nusineš jus į Londono žaliavalgių kavinę, patars, kaip rinkti ir naudoti lietuviškąjį supermaistą – dilgėles, atskleis kaip užauga virtuvės talentai, padės sutaupyti apsiperkant ir pasiūlys, ką įdomaus ir netikėto nuveikti su vaikais!

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_vaikai

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_zele kiausiniai

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_turkija

Tiesą sakant, ten visko tiek daug, kad nenupasakosi – geriau imkite ir skaitykite. Ir būtinai man parašykite, kas labiausiai patiko, ko dar trūksta, apie ką norite skaityti kituose „Beatos virtuvė” žurnalo numeriuose. Jūsų laiškų laukiame redakcija@beatosvirtuve.lt

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kiskio pyragai

Dar būtinai turiu pasakyti, kad žurnalas – tai komandinis darbas, kuris atneš, tikiu, ir jums daug smagumo ir naudingų receptų ir pavasarinio įkvėpimo ir informacijos naudingos. Todėl tikrai ačiū visai mano komandai, su šio projekto vedle – Laura priešakyje ir mano sesei Odetai už tai, kad įsileido į namus nufotografuoti Velykinio stalo. Dar būtinai turiu padėkoti Atradimų sandėliui, kuris tikrai yra mūsų gražių dalykų lobynas, iš kurio tempiam, ir tempiam dalykus. Ačiū „Buketai” merginoms, kurios pasirūpino pavasario žiedais ir puokštėmis… Ačiū meno studijai „Kaupolė” už jų nuostabiai gražią tekstilę, lietuviškų pievų gražumais margintą, ir ne šiaip margintą, bet rankomis…

BV_Spring_mag30Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kaupole

BV_Spring_mag30Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kaupole

Tai va, o dabar jau tikrai kviečiu paimti į rankas naująjį žurnalą – jis kurtas jums, su meile.

Print Friendly
Komentarai
  1. DovileBu parašė:

    Jau turiu šį pupuliuką ! Alsuoja pavasariu, šviesa, džiaugsmu… Pakelė nuotaiką tik pavarčius, o kai perskaitysiu nuo iki, tikiu, kad daug kas liks atmintyje 🙂 Jau dabar užuodžiu turkiškus prieskonius, lietuvišką Velykų dvasią…

  2. loreta parašė:

    Laba diena,
    ar žurnalas parduodamas tik didžiuosiuose miestuose, ar visoje Lietuvoje? Kalėdinio taip ir negavau nusipirkti, nors labai norėjau. Gal dar ir jis parduodamas?

  3. Deimantė parašė:

    Ach, kaip lėksiu pirkti šio žurnalo. Praeitas numeris man išties pagelbėjo ir įkvėpė šventiniam stalui, iš šio tikiuosi pasisemsiu dar daugiau! 🙂

  4. Agne parašė:

    Na jei jau ji nusipirkau Rokiskyje, tai turbut tikrai ne tik didziuosiuose miestuose 🙂

  5. Agne parašė:

    Saunus zurnalas, labai laukiu kada galesiu isigyt.

    Beata, as seku nemazai kulinariniu blogeriu, ir zinoma jus mano viena is megstamiausiu! Jeigu galeciau kazkokiu receptu, aprasymu ar strapsniu daugiau paprasyt, tai butu veganisko ir vegetarisko maisto tema. Jusu darzoviu knyga nuostabi, ir bent jau man norisi daugiau tokiu receptu. Bet as cia gal ne dauguma 🙂

    pvz, nesenai nusipirkau spiralizer ( http://www.hemsleyandhemsley.com/spiralizer-our-recommended-spiralizer-for-our-favourite-courgette-dishes-and-more/ ), ir jau pagaminau neviena recepta is blogeres ‘deliciously ella’ ir ‘hemsley&hemsley’ (pastarieji man labai sunkus!!).

    Gal ir jus kokiu receptu idomiu baklazaniniam ‘makaronam’ turit? Gal ne vien baklazanus i makaronus rekomenduojate paverst? 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Agne!!! aš irgi vis galvoju apie tą spiralizer is Hemsley and Hemsley, bet vis dar nespėjau nusipirkti!
      Paimsiu ir aš bus daugiau receptų šia tema, beje dabar jau gaminam vasaros žurnalą tai tikrai ten bus ir veganiškų ir vegetariškų skanumynu

  6. Martyna parašė:

    Beata, turiu tavo viena is pirmuju knygu, kai nuoboda virtuveje uzpuola, shast ir pasiimu tavo knyga, tuoj pat fantazija atgyja ir randu, kuo savo sheimyna pradziuginti 🙂 Gyvenu UK, ar galiu cia rasti tavo zurnaliuku? 🙂 Aciu

  7. Ingrida M. parašė:

    Puiku, skubu ieškoti žurnalo 🙂

  8. Dana parašė:

    Beata, gal galima kur įsigyti e-versiją? Gyvenam už Atlanto..

  9. 333 parašė:

    Kad jau apie pageidavimus, tai aš savo sakau. Jei dar planuojat leisti knygą,tai įdėkite matavimo lentelę nes kai neturiu ūpo sverti skaičiuoju produktus šaukštais arba stiklinėm. Kadangi atmintis šlubuoja kas kart turiu atsiversti kai kieno knygą, kad prisiminčiau kiek šaukštų miltų yra 100 gramų

    • Dina parašė:

      Oi, aš visada naudoju vertėją internete gramams į šaukštus. Mane matavimas gramais tiesiog varo iš proto! 🙂 🙂 🙂 Reikia turėti virtuvines svarstykles, tada reikia turėti, kur jas pasidėti, kai nenaudoji… ne man 🙂 Jeigu receptas geras, tai viską pasižymiu, kad daugiau nereiktų versti. Čia yra vienas iš vertėjų. Šiaip visai gerai viskas gaunasi taip verčiant. http://www.convertunits.com/from/gram/to/tablespoon

      • Raminta parašė:

        O as labai nemegstu, kai parasyta saukstais, stiklinem ar puodukais, ziupsniais ar saujom. Net neprasidedu su tokiais receptais. Turiu patogias el. svarstykles ir viska pasveriu. Dar yra gan patogu, kaisurasyta mililitrais, kaip daro svedai. Jie naudoja tokius skirtingu dydziu indeliu rinkinius su nurodytais ml. Tokiu atveju visi puodeliai ir sauksteliai gaunasi vienodo dydzio.

        • r.babausyte parašė:

          Pritariu, Raminta 🙂 Amerikonai puodeliais matuoja, matyt, kad pripratę. Beje, amerikoniškas puodelis, pasirodo, 250 ml talpos, nors visad maniau, kad 200 🙂 Virtuvinės svarstyklės, elektroninės, yra vos sąsiuvinio dydžio ir tikrai vietos neužima. Įsigijau kažkada, kai laikiaus dietos ir iki šiol neatsidžiaugiu 🙂

  10. Raimonda parašė:

    Labas vakaras,Beata.
    Smagu,sulaukti antro Jusu zurnaliuko 🙂 Ir dar smagu,kad jis taip graziai storeja yra lb spalvingas ir naudingas ;-)Aciu Jums!Neissenkancios Jums fantazijos 😉

  11. Nida parašė:

    Miela Beata,
    Seimoj turim (ir naudojam) visas Jusu knygas! O pavasarini zurnala siandien nusipirkau… pamaciusi jame ideju veiklai su vaikais – virtuveje ir ne tik. Labai smagu pasirode, bandysim! Ir dar – parsinesusi namo sviezuteli Jusu komandos darba, jau spejau vakarienei panaudoti viena recepta – zaliuju zirneliu ir spinatu kose, puikiai tiko su makaronais 🙂 Itin greita, paprasta ir skanu. Ir dar darzovingai sveika! Jau kitasyk nebesugalvoju, kaip cia idomiau, naujau pasiulyti seimynai darzoviu… Labiausiai sudominusios temos zurnale – jau mineti puslapiai vaikams, daiginimas, smidrai, Velyku idejos. ACIU, kad esat toks neissemiamas, originalus ikvepimo ir geros nuotaikos saltinis! 🙂

  12. Gabriele parašė:

    Nuosabus žurnalas! Tiesiog nuostabiai įdomiai nepamainomas! Bravo! Ačiū Jums, šaunioji Beata!

  13. Rita parašė:

    Šįkart ir aš norėčiau pagirti Beatą ir jos komandą. Pirmuoju žurnalu buvau nusivylus, nes neradau įdomių straipsnių maloniam paskaitymui ir beveik jokios naudingos info apie gaminimą/produktus/receptų istorijas. Viskas man tada pasirodė paviršutiniška, vienas kitas padrikas faktas. Kone visi receptai parodyti laidoje… na o šį kartą žengtas didelis žingsnis į priekį. Yra ką paskaityti, sužinoti ir maloniai praleisti laiką. Kelkite kartelę ir tolimesniuose darbuose. Ir neklausykite raginančių leisti žurnalą kas mėnesį. Geriau rečiau, bet kokybiškiau. Sėkmės!

  14. Ingrida M. parašė:

    Noriu pasidžiaugti žurnalo numeriu ir pasveikinti Beatą ir visą jos komandą. Numeris nuostabus, net nėra kalbų, malonu jį skaityti, kaip kokią knygą prieš miegą, taip maloniai nuteikia straipsniai ( man jie yra įdomiausi) :), nėra vien sausi receptai, kaip kitų žurnalų. Na jūs tikrai einate į priekį ir tobulėjate, nėra net ką lyginti šį pavasario numerį su žiemos. „Pavasarinukas“ daug informatyvesnis, vaizdingesnis ir gal net žaismingesnis 🙂 nieko bloga negaliu pasakyti ir apie žiemos numerį, juo džiaugiausi, bet šis tikrai yra kažkas tooookio, gal ir dėl rubrikų, ir dar dėl straipsnių gausos ir informatyvumo. džiaugiuosi, kad atsižvelgiate ir į skaitytojų nuomonę ir jų užduodamus klausimus……
    Labai lauksiu vasaros numerio 🙂 norėčiau išvysti ten temų daugiau apie daržoves, prieskonių, gal net vaistažolių, juk vasara jų rinkimo metas ir epogėjus 🙂
    Sėkmės Jums Beata ir Jūsų kūrybiniai grupei 🙂 Geriausių ir šilčiausių dienų

  15. Akvilė parašė:

    Nusipirkau!! Oi oi koks nuostabiai storas, įdomus, spalvotas ir, žinoma, skanus! Man pavasario numeris gal net labiau už kalėdinį patinka (bet dar neapsisprendžiau, nes kalėdos juk yra kalėdos 🙂 ). Na ir mane labai suintrigavo ant žurnalo nugarėlės reklama apie beatos virtuvės studiją, laukiu nesulaukiu ir tikiuosi greitai viską perskaityti blog’e, kuo greičiau tuo geriau!

  16. Inga parašė:

    Pagaliau šįryt ir aš įsigijau šį superinį žurnalą 🙂
    ir kaip tyčia tėvai pažadėjo Velykoms užsukti, manau, žurnalo dėka pasirodysiu, kad sugebu gaminti ir aš :))

  17. Egle parašė:

    Lietuvos pasto skyriuose zurnaliuka radau (happy)

  18. Inga parašė:

    Man žurnaliukas irgi labai labai patiko. Vartau ir vartau, jau pasižymėjau ką pirmiausia išbandysiu. Man tik vienas minusas šio žurnalo, kad jame labai daug reklamos, nepatingėjau ir suskaičiavau, kad 24 psl. reklama 🙂 Suprantama, kad be jos niekaip, bet na geriau jau būtų daugiau Beatos receptukų ar straipsnių įdomių, nei tos neįdomios reklamos. Nežinau gal kitiems ji ir naudinga, todėl tik toks pastebėjimas iš mano pusės. Geriau jau 4 psl reklamos, o likusieji 20 kažko naudingesnio būtų.

  19. loreta parašė:

    Sveika mieloji Beata,
    nusipirkau jūsų žurnalą. Jis puikus, aš jį myliu. O tiems kurie kritikuoja (kad ir geranoriškai), siūlau išleisti savo žurnalą ir padaryti viską be priekaištų. Aš manau, kad Beata geriau už jus žino, ką padarė ne taip ar kas nepavyko. Bet asmeniškai man -žurnalas tobulas. Beatai -sėkmės sėkmės toliau dirbant. O sprendžiant iš mums matomų veiklų jūs sukatės kaip bitutė. Gražių švenčių!

  20. […] ir nepasakyčiau, kad būčiau prisigaminus ko nors per daug. Mane įkvėpė želė tortas iš pavasarinio žurnalo „Beatos virtuvė“ numerio, panakota su vyšniomis ir šokoladinis musas ala gianduja (su lazdyno riešutų pasta), vištienos […]

  21. Lijana parašė:

    Nieko gero, kaledinis buvo geresnis, daugiau receptu, idomesniu receptu. Reklama isduoda, kad tai nera laisvas zurnalas. Matosi, kad visa veikla pamazu darosi komercine. Pradzioj buvo tik Suslaviciaus reklama, o po to susikooperuota ir padaryti Beatos padazai. Pirma buvo pradeta reklamuot Alvo prieskoniai, o po to atsirado Alvo Beatos kakavos. O nusipirkus viena kulinarine knyga 2012 m.leidimo (ne Beatos), ziuriu, kad kartojasi tie patys (Beatos) receptai, net turinio forma. Nebesuprasi, kas nuo ko nukopijavo. Suprantu, kad kolkas Beata konkurentu Lietuvoj neturi. Turiu beveik visas jos knygas, bet toliau receptai darosi nebeidomus.

    • 333 parašė:

      Labai viskas logiška: įsuko savo vardą (investicijos turėjo būti nemažos), jis tapo žinomas, o dabar daro verslą ir iš to uždirba pinigus, t.y. investicijos grįžta su kaupu (ekonomiškai taisyklingai tai Beatos sesuo galėtų papasakoti). Gal čia net ir buvo toks verslo planas. Kaip Jūs manote ar pirktumėt receptų knygą BŪSIMA Oliverė? O dabar perkate, nes tai BEATOS knyga, BEATOS padažas ir BEATOS dantų krapštukai. Neatmeskit galimybės, kad kažkada Beata atidarys savo gamyklą ir ten gamins savo padažus, agurkus ledus ar šprotus. Tai ir tuomet sakysit, kad viskas komercija? Šypsena.

      • Ieva parašė:

        Bet juk Jus negalvojate, kad Beata dirbs visos Lietuvos labui uz aciu:) Juk suprantama, kad zmogus nori uzsidirbti is savo veiklos. Ir kiekvienas sukasi kaip ismano. Juk musu pasirinkimas pirkti ar nepirki knygas, prijuostes, produktus, zurnalus. Man asmeniskai produktu reklama su Beatos virtuves vardu nemaiso. Kai reklamuoja pati Beata kazhkaip net ir tinka zurnalui. Aisku, kad reklama nera niekieno megiama, aisku, kad geriau butu daugiau Beatos straipsniu, bet mums pateiktas produktas ir kiekvieno teise rinktis… Reklama siais laikais pagrindinis pelnas daugelyje sriciu… Taigi nereikia pulti smerkti Beatos.
        Aisku, kad Beata Amerikos neatranda, bet .. ji sugeba sudominti. As pavyzdziui neikada taip ir „nesusiraugavau“ su Oliveriu, kazhkaip neprilipo nei laidos, nei receptai, nei knygos…. Nezinau kodel. O Beatos knygas turiu visas. Taigi ne visada svarbu tik turinys, bet ir pateikimas. Sekmes Beata!

  22. Bonaqua parašė:

    Labai gerai būtų jei žurnalas išeitų kiek ankščiau mes ji ne tik perkame sau per ir siunčiame kaip šiltą linkėjimą ir dovanėlę prieš šventes iš Lietuvos draugams giminėms tėvams i užsienius 😉

  23. Birute parašė:

    Ar galima ji uzsiprenumeruoti I UK?

  24. Jovita parašė:

    Labai puikus žurnalas 🙂 Jau dauguma receptų išbandyta… Paštetas, velykų boba, apelsinų pyragas, mėsytė ir t.t. Toliau bandau… šį vakarą kepsių mėsos kukulius pomidorų padaže… Ačiū tau Beta už puikias įdėjas 🙂

  25. Dovilė parašė:

    Na toks džiaugsmas vartyti žurnalą pusryčiaujant! Jau žinau, kas mamytės lauks mamos dienos proga: daigykla. O pati prisižiūrėjusi tų gražiųjų ridikėlių, jau tą pačią dieną vakarienei valgiau salotas su jais. Ach.. Koks skanumas. Ačiū už tokį pavasariu pulsuojantį numerį!

  26. Kaip draugei parašė:

    Beata, tikrai kaip drauge-draugei… nusipirkau zurnala, bet jau virselis… nu as, jeigu buciau redaktore, niekaip nebuciau praleidusi jusu su tokia nuotrauka. Ten gi ne sypsena, o grimasa! Kartais geriau yra maziau! Geriau visai jokios nuotraukos, negu bloga!

  27. Lina parašė:

    Budama Lietuvoje nusipirkau zurnaliuka. Vasaros leidini. Tikrai nustebino. Paprastai pateikiami idomus receptai, nereikalaujantys daug laiko ir galybes produktu. Labai noreciau ir praejusius leidinukus isigyti. Ar yra tokia galimybe?

  28. Vaida parašė:

    Laba diena,

    Baisiausiai trokštu draugei padovanoti žurnalo prenumeratą visiems metams. Ar yra toks būdas kur nors?

  29. Justina parašė:

    Laba diena po daugiau nei metų 🙂 gal jau atsirado galimybė prenumeruoti jūsų žurnalą?

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.