8241
Beatos virtuvė

Švediška žirnių sriuba

(2)

Jauki, soti, ekonomiška ir be galo skani žirnių sriuba, kokią virti mane išmokė mano draugė švedė. Paskaninta rimtu mėsos šmoteliu – kepta rūkyta karka, kurios skonis persmelkia visą patiekalą ir pripildo jį malonaus dūmo skonio. Tiesiog tobula žiemos sriuba! Pernakt išbrinkiname skaldytus žirnius. Tada nusunkiame vandenį, kuriame brinko, ir juos perplauname. Į didelį puodą ar… Daugiau…

Aštri žirnių sriuba

(0)

1. Ant ugnies palaikome aitrųjį pipirą, kad iš visų pusių truputį pajuoduotų – tokiu būdu sriuba įgaus ryškesnio skonio. 2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome ir pakepiname puode su trupučiu aliejaus. 3. Smulkiai supjaustome imbierą… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.