8241
Beatos virtuvė

Pieniška voveraičių sriuba

(0)

Švelni ir vasariška voveraičių sriuba, kurioje dainuoja gardūs ingredientai – šviežios bulvės, morkos ir žirneliai. Ši pieniška sriuba – tikras vasaros virtuvės hitas.

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“ daržovių sultiniu perlines kruopas pavers tikromis stalo karalienėmis.   Gaminame:… Daugiau…

Grybai grietinėlės ir sūrio padaže

(5)

Kai grybų sezonas įpusėjęs, visi tik ir čirškiname grybus smagiausiai ant keptuvių. Siūlau jums naują mintį – pamėginkite ne kilmingus grybus, kurių šiais metais pilna, pasiruošti šiek tiek kitaip: su mėlynųjų pelėsių sūriu ar minkštąja itališka… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.