Imame dubenį, jame išplakame kiaušinius su cukrumi. Tuomet į plakinį supilame pieną. Kitame dubenyje miltus sumaišome su cinamonu, kepimo milteliais ir druska. Pilame pieno ir kiaušinių masę į miltus ir maišome. Sviestą išlydome ir supilame į blynų tešlą. Išmaišome. Viskas. Jei namuose turite gerą, nelimpančia dangą keptuvę, papildomai aliejaus gali ir neprireikti. Įprastai aš įpilu… Daugiau…
Tai mano Izabelė pasiprašė šių saldžių ir ypač sočių blynų. Abu su Jurgiu po du blynus suvalgė. Tokius blynus kepu tik per atostogas arba šventiniais savaitgaliais. Gaminame: dubenyje kiaušinius išplakame su cukrumi. Supilame kefyrą ir… Daugiau…
Nuostabūs ruginiai blynai, kas valgė, negailėjo komplimentų. Tiks įvairiems šventiniams pietums arba lėtiems savaitgalio rytams.