8241
Beatos virtuvė

Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)

1. Smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame į puodą. 2. Burokėlius supjaustome kvadratėliais ir sudedame prie svogūnų. 3. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame juos į puodą. 4. Viską užpilame obuolių sultimis, šiek tiek acto, įdedame garstyčių sėklų, įtarkuojame imbiero šaknies ir leidžiame troškintis uždengus dangtį. 5. Po pusvalandžio nuimame dangtį ir supilame cukrų. Paverdame be… Daugiau…

Trupininis obuolių pyragas

(2)

Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Juos sumaišome su razinomis, sviestu, cukrumi ir puse cinamono. Obuolius įdedame kepti į 180 laipsnių orkaitę, kol pagaminsime trupinius. Pasidarome trupinius: miltus sumaišome su avižomis ir cinamonu. Įdedame kubeliais pjaustytą… Daugiau…

Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(2)

1. Šoninę supjaustome gabaliukais ir pakepiname karštoje keptuvėje. 2. Kol šoninė skrunda, smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame juos prie šoninės kepti. 3. Supjaustome morkas, salierus ir sudedame prie svogūnų su šonine. 4. Sudedame kalendrą ir… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.