8241
Beatos virtuvė

Paukščiai šventėms ir gardžiai kasdienybei

(2)

Koks gi švenčių stalas be paukščio, gerai išmarinuoto, prieskoniais išglostyto, gal net kuo įdaryto ar garnyru gardinto? Jau nuo senų senovės vienas svarbiausių kalėdinių patiekalų – obuoliais įdarytas keptas paukštis – reikšdavo, kad kitąmet šeimai nieko netrūks. Pagonys tikėjo, kad, šventei pjaudami paukštį, atnašauja dievams. Tad jei norite patirti šventės stebuklą, tikriausiai be paukščio neišsiversite…. Daugiau…

Beatos virtuvė. Kepta višta su baravykais

(1)

Keptai vištai su baravykais reikės: vištos, saujos džiovintų baravykų, 1 kupino šaukšto „Alvo“ kmynų, 1 šaukštelio „Alvo“ penkių grūstų pipirų mišinio, 1/3 šaukšto „Alvo“ ciberžolės , nepilno šaukšto druskos, 1 svogūno, 1 morkos. Žirnių ir… Daugiau…

Viskas apie vištą ir Metų Atradimas – Deividas

(6)

Višta – mūsų stalų dažniausia viešnia. Ją mėgstu aš, mano vaikai ir, tiesą sakant, nepažįstu nieko, kas nemėgtų vištienos. Net ir mano receptuose jūs dažniausiai dairotės, ką gi gaminti iš vištos. Kalakutas taip pat labai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.