8241
Beatos virtuvė

Pošventinė turtinga perlinių kruopų košė

(0)

Ar esate pastebėję, kad maistas, paruoštas nesilaikant tikslių receptų, panaudojant tai, ką jau turite savo šaldytuvų ar spintelių lentynose, būna ypač skanus? Turiu nuojautą, kad šis patiekalas irgi turi potencialo toks tapti. Jei po švenčių liks keptos mėsos ir daržovių, visus maisto likučius būtinai komandiruokite į šį nuostabų patiekalą. Reikės tik tinkamai išvirti kruopas. Kas… Daugiau…

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas, kurį mano laidoje pagamino gaspadorius Dainius iš Kauno. Ir pagamino… Daugiau…

Romo ir Mo kepta višta su obuoliais ir apelsinais

(1)

Ši kepta višta su obuoliais yra firminis kauniečių Romo ir jo močiutės Birutos receptas. Romas ir Mo turi savo kanalą, o šią vištą dar vadina kalakutine, nes jos receptas labai tinka ir kalakutui.

Žalia višta ir daržovės

(0)

Keptą vištą mėgsta visi – ir dideli, ir maži. Smagumas tas, kad ją galima kepti visaip. Labai gardu visai be jokių prieskonių, tik su druska ir pipirais – taip gardžiai ir paprastai vištą kepa Tomo… Daugiau…

Kepta višta su baravykais

(0)

Mano šeimoje kepta višta – pats mėgstamiausias patiekalas. O ši kepta višta tiesiog nuostabi, tokia lietuviška, su džiovintais grybais ir kmynais. Šįkart įprastą bulvių košę siūlau pakeisti moliūgų ir žirnių risotto, kurį nesunkiai pasigaminsite, kol… Daugiau…

Paukščiai šventėms ir gardžiai kasdienybei

(2)

Koks gi švenčių stalas be paukščio, gerai išmarinuoto, prieskoniais išglostyto, gal net kuo įdaryto ar garnyru gardinto? Jau nuo senų senovės vienas svarbiausių kalėdinių patiekalų – obuoliais įdarytas keptas paukštis – reikšdavo, kad kitąmet šeimai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.