8241
Beatos virtuvė

Vegetariškas Bolonijos padažas

(0)

Visi mėgsta makaronus su populiariausiu pasaulyje itališku mėsos Bolonijos padažu. Savo laidoje rodžiau kaip pagaminti labai panašų padažą, tik BE mėsos. Pastarasis su daug grybų ir lęšių, nes jei mėsos nevalgome, turėtume naudoti ankštines daržoves, kad užtektų ir sotumo, ir jaukumo. Dar sojos padažas gelmės suteikia, ir balzaminis actas saldumo ir rūgštelės. Šį padažą galima… Daugiau…

Grybai grietinėlės ir sūrio padaže

(5)

Kai grybų sezonas įpusėjęs, visi tik ir čirškiname grybus smagiausiai ant keptuvių. Siūlau jums naują mintį – pamėginkite ne kilmingus grybus, kurių šiais metais pilna, pasiruošti šiek tiek kitaip: su mėlynųjų pelėsių sūriu ar minkštąja itališka… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.