8241
Beatos virtuvė

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos kepurę ir lėtai mėgautis po ja slypinčiu troškiniu. Na o, ekologiškas „Maggi“ sultinys čia pasirūpins, kad troškinys kepdamas neperdžiūtų. 1. Jei grybai šaldyti, leidžiame atšilti, džiovintus grybus užpilame trupučiu verdančio vandens ir paliekame bent 10… Daugiau…

Grybai grietinėlės ir sūrio padaže

(5)

Kai grybų sezonas įpusėjęs, visi tik ir čirškiname grybus smagiausiai ant keptuvių. Siūlau jums naują mintį – pamėginkite ne kilmingus grybus, kurių šiais metais pilna, pasiruošti šiek tiek kitaip: su mėlynųjų pelėsių sūriu ar minkštąja itališka… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.