8241
Beatos virtuvė

Aštri žirnių sriuba

(0)

1. Ant ugnies palaikome aitrųjį pipirą, kad iš visų pusių truputį pajuoduotų – tokiu būdu sriuba įgaus ryškesnio skonio. 2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome ir pakepiname puode su trupučiu aliejaus. 3. Smulkiai supjaustome imbierą ir kartu su aitriąja paprika sudedame į svogūnus ir česnaką. 4. Tuomet sudedame ciberžolę, kumino miltelius ir sėklytes, karį ir… Daugiau…

Aštri žirnių sriuba, indiškos virtuvės motyvais

(14)

  Nulupame ir smulkiai sukapojame svogūno galvą. Čili pipirą palaikome virš atviros ugnies, kad apskrustų jo luobelė. Taip pakaitintas pipiras įgaus dar daugiau aitrumo. Puode, kuriame virsime sriubą, pakaitiname aliejų ir suberiame kapotus svogūnus, pamaišome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.