Spausdinti

Kiaušinienė be kiaušinių? Taip, gali būti ir tokia. Tofu yra lengvai virškinamas bei maistingas sūris, pagamintas iš sojų pupelių. Šiame sūryje gausu baltymų, kurie prilygsta gaunamiems iš mėsos, pieno produktų ar žuvies, todėl yra nepakeičiami nevalgantiems mėsos. Jei dar nebandėte, pats laikas pabandyti.

 

Kiaušinienė be kiaušinių, arba pusryčiai su tofu

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

250 g tofu sūrio su kmynais
5 brokolio žiedelių
¼ nedidelės cukinijos
1 nedidelio svogūno
aliejaus kepimui
2 šaukštų saulėje džiovintų pomidorų pesto
druskos, pipirų
saujelės vyšninių pomidorų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau, sumaišome su žiupsneliu druskos, dedame į skardelę ir kepame įkaitintoje orkaitėje (190C) apie dešimt minučių, kol suminkštės ir apskrus.

2

Brokolių žiedynus taip pat ir cukiniją sutarkuojame smulkia tarka, svogūną taip pat smulkiai supjaustome ir beriame į įkaitintą aliejų keptuvėje, pakepiname, kol suminkštės. Sutrupiname tofu ir beriame į keptuvę, pakepiname kelias minutes, sudedame pesto, sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Patiekiame su keptais pomidorais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą