Iš tiesų tai ir vienos ir kitos šalies virtuvėje, rasime nemažai panašumų ir ypač gerai besilydančių sūrių. Ir vieni ir kiti turtingą ir lengvai pasilydantį sūrį poruoja su pikantiškom garstyčiom, bet kaip jau yra klasikinėje kulinarijoje – prancūzams teko laimė viską pavadinti ir duoti vardus…Taigi croque monsier yra klasikinis karšto sumuštinio derinys, kai sūris išlydomas su garstyčiomis ir kumpiu, paprastai sumuštinyje. Šveicarų sūris yra švelnaus skonio ir itini puikiai lydosi, na o garstyčių sluoksnis maloniai kontrastuoja su sūrio turtais ir kumpio sūrumu suteikdamas malonaus aitrumo ir rūgštėlės…
Labas greitas ir skanus receptas! :))
Labai skanus sumustinukai, greita ir paprasta. Rekomenduoju.
Labai skanu
Tai gerai
Labai skanus sumustiniai, tiesiog galima pirstelius apsilaizyti!
Dekoju uz sita puiku recepta!!!