8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Virtinukai su aguonomis

(4)
Reikės:
  • 380 g miltų
  • 130 g vandens
  • 1 kiaušinio
  • druskos
  • Aguonų įdarui reikės:
  • aguonų
  • cukraus
  • vandens

BARBORA jau sudėjo visus virtinukams reikalingus produktus į pirkinių krepšelį. Užsisakykite čia.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Rita parašė:

    Mūsų kūčių stalas taip pat neįsivaizduojamas be šių virtinukų. Juos darydavo dažniausiai mano močiutė, o dabar kai jos nebėra, šį patiekalą ruošti pavesta man. Labai įdomu iš kur ir kodėl jūsų šeimoje įprasta visus patiekalus valgyti šaltus? Čia gal susiję su kokiomis senomis tradicijomis? Pasidalinkite. Mūsų šeimoje tokie patiekalai kaip kepta žuvis ir virtinukai valgomi šilti. Tiesiog juos ruošiame pačius paskutinius visai prieš sėdant prie kūčių stalo.

  2. Jovita parašė:

    Kaip gaila,kad neveikia video. O kūčios artėja 🙂

  3. Stase parašė:

    Per reklamas neimanoma prisibrauti prie laukiamo iraso… einu ieskoti kitur 😀

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner-300x250-01.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.