8241
Beatos virtuvė

Visa diena virtuvėje (esu beveik be kojų)

(0)

Mūsų kaime (rajone) vyksta toks projektas labdaringas… Aš, aišku, labai mėgstu dalyvauti visur… Tai, žinoma, pasisiūliau… Todėl šiandien visą dieną buvau prie puodų, turėjau padaryti trijų patiekalų vakarienę dešimčiai žmonių. Kadangi esu tikra lietuvė, tai man rodos, kad pagaminau ne dešimčiai, o turbūt dvidešimčiai. Nes, prisipažinkime, tikram lietuviui nėra didesnės gėdos ir košmaro, nei tuščias stalas… Tad bet kokiame normaliame, senoviškame, su tetom ir dėdėm, lietuviškame susibūrime valgyti būna vidutiniškai du kartus daugiau, nei žmonės sugeba suvalgyti… Ir neduok, dieve, kokia nors silkė pasibaigs… Dar galėčiau pasisakyti šiuo klausimu, bet neturiu sveikatos.. Nes dar norėsiu parašyti, ką ir kaip dariau… Nes jei neparašysiu dabar, tai paskui niekada neparašysiu. Vakarienė turėjo būti neįmantri, kitaip tariant – all time favourites. Sriuba: skaldytų žirnių, daržovių ir kalakuto. Dar, kad sudėtingiau būtų ir darbo nepritrūkčiau, kepiau bandeles prie jos. Pagrindinis patiekalas buvo chilli con carne su ryžiais, o desertui tikrai super duper – vienam gabaliuke – milijardas kalorijų. Banoffee pie arba bananų ir karamelės pyragėlis. Aprašyti, tikiuosi, chili con carne būtinai, nes labai tikrai geras dalykas, ir dar, kol šalta, tai labai skaniai valgosi… O be to, ir gaują nesunku su šiuo patiekalu pamaitinti. Na, o banoffee pie – tikras skanumėlis, gerumas yra tas, kad nieko nereikia nei kepti, nei virti, tik sutrupinti, pamaišyti, patepti, supjaustyti, išplakti ir sudėlioti.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.