Labai pavasariškas apkepas. Ir iš viso, dabar yra gražiausios pasaulyje – žalios – spalvos metas. Tikrai dabar labai visur gražu. Ir ta žalia tokia nesugadinta. O kas aplinkui – tas ir ant stalo (spalvos prasme, nes lysvėje mano niekas neišdygo, tiksliau išdygo, bet tokie dar mažiukai, kad vos matosi). Dabar kartais mane itin traukia prie visokio žalio maisto: špinatai ir bazilikas – pirmose eilėse.
Labai patenkinta buvau iškepus šitą apkepą/užkepėlę, nes tikrai labai jau malonus išėjo dalykas ir gražus. Puikiausiai tiko prie avienos pjausnių, marinuotų a la viduržemiškai (tipo, mediterranean: raudonėlis, česnakas, citrina). Kai ir bulvės, ir daržovės kartu, aš valgiau vieną, nes man visai mėsos netrūko. Taigi kas esate vegetaras – tikras vegetarų rojus šitas apkepas.