Rytoj jau savaitgalis, ir aš kaip pastebėjote kažkaip ne per dažniausiai įkėliau koją čia, bet dabar tiesiog privalau pasidalinti labai puikiu receptu, kuris mano pašto dėžutėje guli jau nuo vasaros. Ir jį man dar vasarą atsiuntė pareigingasis autorius Andrius Užkalnis. Štai va turiu tokią nuotrauką, čia berods iš mano knygos pristatymo ambasadoje, štai kokie mes patenkinti ir įraudusiais žandukais. Tiesa, šią savaitę gerbiamas autorius nejuokais užpykino pusę Lietuvos pasisakęs apie visokius E ir natrio gliutamata. Vieni labai užpyko ir stugavo, kad autorius piktas ir tamsuolis ir nieko nenusimano, ir tikrai nėra joks ekspertas maisto klausimais.

Deja, aš daugiau prirašyti negaliu, nes turiu vaikus iš visų pusių reikalaujančius pusryčių ir kitokio dėmesio. Svečių skyrelyje jau supratote yra Andrius Užkalnis ir jos itališkai – amerikietiški mėsos kukuliais. Kurie tikrai yra labai skanūs, ir visai negaila savaitgalio vakarienei jų pasiruošti. Tokių dešrų iš kurių jis siūlo gaminti kukulius Lietuvoje greičiausiai nerasite, bet dešras puikiausiai pakeičia malta kiauliena tik dar įberkite druskos, pipirų ir saują džiuvesėlių (aš tiesa be pankolio dar dedu ir truputi raudonėlio, bet kiekvienas tegul daro taip kaip patinka).

Komentarai

Rašyti komentarą