8241
Beatos virtuvė

Pupelių sriuba su ispaniška dešra

(1)

Turint minty, kad Rozai reikia numušti temperatūrą ir šiaip, kaip jau minėjau, dabar sriubų ir troškinių sezonas, pristatau šios dienos sriubą. Ai, dar apie pirštą – jis stebėtinai sparčiai gyja…

Taigi, grįžtame prie sriubos. Jau šimtą kartų minėjau, kad sriuba man – šventas reikalas. Būtinybė, kitaip tariant. O dabar – pupelių sriuba su chorizo. Aš ant chorizo esu ne juokais užsėdus. Kai paimu šmotą, tai ir tvoju su ja per troškinius, sriubas ir užkandas. O pupelės – įnoringos ponios – skanios, bet įnoringos, nes reikia nepamiršti jas pamerkti ir po to virti virti virti iki begalybės, bet kantriesiems atsilyginama nenusakomo, tik pupelėms būdingo, miltingo minkštumo sriubele. Tai jei turite paprastų baltų pupelių, cannelini dar vadinamos kartais jos, nepamirštame pamerkti prieš einant miegoti ir kitą dieną truputį daugiau laiko skirti – štai fantastiška sriuba garantuota. Tokia sriuba ir temperatūrą numuša, ir nuotaiką pakelia.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. […] Pasižiūrime, ką blogas rašė prieš metus: 2009 beveik tuo pačiu metu – fantastiška pupelių ir chorizo sriuba, o iš 2008-ųjų spalio archyvo traukiu risoto su kvapiuoju moliūgu. Desertui — […]

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.