Štai nudardėjo ir nubėgo pirmoji šio sezono laida….Ačiū kad žiūrėjote, atsiridenom į naujuosius metus, ir ką, jau tikrai na gerai ne postringausiu apie tai kiek kas kilogramų užsimetė, aš pati tiesiog mėgaujuosi ramiu buvimu namie. Ir visi patiekalai kuriuos rodžiau šiandien yra tikrai na pasiutusiai skanūs, gerai jie nėra labai jau tokie talijau palankūs, bet jūs butumėt matę kokiu greičiu dingo beždžionėlių duona, mes ją prarijom, pirštais gnybom ir vaitojom, tikrai galiu pasakyt, jums drąsiai ir griežtai šitas kepinys yra tiesiog nelegalus, tikrai nelegalus nes TOOOOOKS skanus. Bet aš dar nemačiau tokio kuris nebutu išsilydęs prieš šią duoną. Aš kol kas dar saugau ją nuo savo vaikų, nes tie saldžiamėgiai jei vieną kartą paragaus, tai turėsim kepti kas savaitgalį. Bet tikrai rekomenduoju išbandyti. Kitas aptarimo reikalaujantis dalykas yra naminės dešrelės. Aš kiekvieną kartą tiesiog siuntu ir man iš ausų pradeda eiti dūmai kai skaitau šviežių dešrelių sudėtis. Nu kam jus pasakykite kam reikia ten pridėti Natrio Gliutamato? NU KAM KAM KAM KAM???? KAAAAMMMM??? jau rėkiu isterijos pagauta, taiva kadangi jūs toliau dedat natrio gliutamatą į parduotuvines dešras, tai nieko nelieka kaip pasigaminti jas patiem. Matėt? buvo paprasta nes to niekada nedarę aktoriai susitvarkė kuo puikiausiai, o jau skanios…hmmmmm Ir dar tas mėsos pyragas, pripažinsiu nusižiūrėjau jį iš savo anytos jį. Ji karta panašiu vaišino. Dar ji visaip pagerinau ir va prašau nuostabus skanumas. Taiva mažiau kalbų daugiau darbų:
Jei nespėjote pažiūrėti laidos, tai visi receptai tvarkingai sudėti video portale pas LNK go ir pas mane. Peržiūrėsite , užsirašysite ingridientus ir puikiausiai išsikepsite viską namie. Tegyvuoja naminis maistas, – jis sveikiausias ir skaniausias.
Pradedam
Skaniausia ir nuodėmingiausia Beždžionėlių duona yra čia
Ir nepakartojamos naminės dešrelės, kurias tiesiog privalote išbandyti
labai smagi laida! As visgi nesirysiu (dar…) desreliu kimsti namie… Kazhkaip neperzengiu per save:) Labai man jau neelegantiskas cia visas sitas procesas, bet prisijuokiau labai daug. Aciu uz Geros nuotaikos doze, Beata!
Mane labai sudomino beždžionėlių duona…kiek laiko ją reikia kepti ir kokio karštumo orkaitėje?