8241
Beatos virtuvė

Morkų, salierų, obuolių ir priedų salotos

(4)

Puikusis, visiems iki kaulo gerai pažįstamas derinys: morkos, salierai, obuoliai. Apie jo puikumą ir gerumą nėra čia ko postringauti, nes ir taip viskas akivaizdu. Čia tas pats, jei pradėčiau rašyti: volkswagenas – tautos automobilis… (Aš, beje, labai tikiuosi greitai vėl atsisėsti į VW, po kelių metų pertraukos važinėjant prancūziškais sutvėrimais vakar mano prancūziška gėrybė buvo parduota ir dabar vėl noriu atsigręžti į vokišką kokybę.)

Tradiciškai, turbūt viską sutarkuotume ir valgytume su majonezu, net ausys linktų… Bet visada galima šitom salotom naują makiažą pasiūlyti. Truputį žalios kalendros, razinų, kumino sėkliukų, sezamo ir acto bei aliejaus užpilas ir prašau – visai kitomis akimis ponas salieras su panele morka mums į akis žiūri. Vienintelis vargas, kad reikia truputį ant keptuvės pačirškinti kuminą ir sezamo sėkloms šonus paskrudint…

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (4)
Komentarai
  1. Salieru salotos parašė:

    Salieru-obuoliu-morku misraine reikia pagardinti citrinos sultimis ir majonezu, o ne actu.

  2. Marius parašė:

    majonezas nuodai-negerai.

  3. Justė parašė:

    Labai skanu, tik aš citrinos sulčių įlašinau bei sezamo sėklas pakepinau ir daugiau nieko nedėjau, niam niam :))

  4. Ruta parašė:

    100 kartu super✌✌✌✌✌✌

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.