8241
Beatos virtuvė

Maurinos čili ir kokoso višta

(2)
kažkada buvau kepimo virimo kursuose čia, Londone, ir ten tarp namų šeimininkių, žurnalisčių ir atostogaujančių amerikiečių, susipažinau su labai miela ir visada besišypsančia Maurina – plačių klubų tikra karibietė, kuri tris dienas, kai vyko tie mokslai ateidavo vis su kitokiu galvos apdangalu arba peruku. Maurina gyvena Mustique saloje Karibuose ir dirba kažkieno – labai įžymaus ir turtingo – viloje virėja. ji neišdavė, kas yra jos bosas, aišku, žiauriai įdomu buvo sužinoti, pas ką jinai dirba ir visų mūsų tų kursų klausytojų akys išsipūtė ir ausys išsitiesė, ir net seilės pradėjo dribt iš smalsumo, bet Maurina neišdavė savo boso tapatybės…. (aišku, mes įtarėm, kad tai bus Mick Jaggeris, bo pastarasis turi namelį ten toje super ekskliuzyvinėje privačioje saloje Karibuose, beje, gerb. Princas Williamas ir jo draugė ten tik atostogavo, tai visi laikraščiai buvo pilni Mustique paminėjimu) Bet Maurina nebuvo tokia paslaptinga, kai kalba pakrypo į virtuvės pusę 🙂 tai va, ji pasakė tokį labai lengvą ir skanų vištytės kebabų (šašlykų, kepsniukų, kaip pavadinsi – nepagadinsi) receptuką. Aš jau keletą kartų bandžiau ir visada labai maloniai ir skaniai išeina. Skaniausiai taip marinuotą vištienos krūtinėlę mauti ant iešmelių kartu su paprika, ananasais ir cukinija, ir kepti ant barbekiu. Vištieną supjaustom gabaliukais, pasūdom, pridedam pipirų juodų tiek, kiek patinka, tada užpilam saldžių chili padažu (sweetchilisauce) ir kokoso pienu, viską gerai sumaišom, paliekam keletui valandų pasimarinuoti, suneriam ant iešmelių ir kepam.
tai tiek apie Mauriną ir Mustique.
Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. Domisi parašė:

    O kiek pilti saldziarugscio ir kiek kokoso pieno?

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.