Iš tiesų, tai aš nuo šio interviu slapsčiausi kaip partizanas kokius du mėnesius… Nes vis pamiršdavau ir neatsakydavau, bet susikaupiau ir atsakiau, ir man visai smagu buvo pamankštinti save atsakinėjant į šiuos klausimus. Interviu publikuojamas buvo priede TV Diena, kuris išeina kartu su laikraščiais Vilniaus Diena, Kauno Diena ir Klaipėda… Siūlau ir jums pabandyti į šiuos klausimus atsakyti… Aš ilgiausiai galvojau, kas čia per istorinė asmenybė aš norėčiau būti???  Gal močiutė iš „Downton Abbey”??? Bet ji sukurta, o ne istorinė… Aišku, publikacijos autorė labai labai gražiai mane pagyrė, tik nemanykite, kad aš pati manau esanti fenomenas. Joks ne fenomenas, darau tai, kas man patinka, ir esu atvira bei entuziastinga, laikausi savo principų niekam negadinti nuotaikos nei dienos… O tik pasidalinti ir kad būtų laimė, meilė ir taika :))) cha cha cha ir spanguolių bei braškių kisieliaus, kad netrūktų…

Man labai graži ši nuotrauka mūsų su Izabele, čia iš praėjusių metų Happeako ir Fotopastelės fotosesijos

Tiesa, dar dalinuosi vienu receptu (Vištiena su karštomis burokėlių salotomis) iš praėjusio šeštadienio TV laidos. Skanaus 🙂

Įkvėpimu spinduliuojantis paveikslas

(parašė Agnė Klimčiauskaitė)

Pastaraisiais metais ne kartą girdėjome junginį „Beatos Nicholson fenomenas”. Vieni stebisi, kiti pavydi, treti džiaugiasi, kad šeimą sukūrusiai ir Anglijoje apsigyvenusiai žurnalistei, puoselėjusiai savo tinklaraštį, pavyko tapti kulinare, kurios receptų knygos šluojamos iš lentynų, į TV3 sėkmingai įsukti kulinarinių atradimų laidą „Beatos virtuvė” ir dar gerumo iniciatyvas diegti. O B.Nicholson gerbėjai išgrynino jos sėkmės receptą: ji nuoširdi, paprasta, šeimyniška, įkvepianti, žavi, spinduliuoja moteriškumu ir tiesiog sava. Tokią ją pristato ir „TV dienos” portretas.

JEI BŪČIAU…

Gyvūnas: būčiau didelė minkšta meška….ha ha ha.
Peizažas: miškas, kelias, pieva, upė.
Augalas: bijūnas.
Vaisius: obuolys – mano mėgstamiausias vaisius, kurį valgau kas dieną.
Daiktas: arbatinukas – pilnas, dosnus, garuojantis, oi, tik nenusideginkite :).
Desertas: šviežios uogos su vaniliniu kremu ir šlakeliu karšto šokoladinio padažo.
Prieskonis: kmynai.
Receptas: visi receptai iš mano esamų ir būsimų knygų… Nes visuose juose yra dalis manęs.
Virtuvė: Beatos virtuvė.
Gėrimas: vanduo, nes jis gali būti visoks ir jis yra visų gėrimų bei maisto pradžia.
Paveikslas: M. K .Čiurlionio „Karalių pasaka”, turbūt tai pirmas paveikslas, kurį užfiksavau kaip meno kūrinį, pilnas paslapties ir magijos.
Interjeras: švarus, šviesiomis grindimis, sienomis ir daug daug aksesuarų, malonių kasdienių smulkmenų. Žodžiu, toks, kokia dabar yra mano virtuvė Vilniuje.
Knyga: visos mano knygos.
Muzika: ta, kuri atitinka mano to momento vidinę nuotaiką, kartais klausausi šokių muzikos, kartais geriausia yra radijo stotis LRT klasika…
Istorinė asmenybė: na, galbūt čia jau labai drąsu, bet Coco Chanel. Neseniai mačiau filmą apie ją – tai buvo drąsi moteris, kuri įgyvendino savo svajones vyrų valdomame pasaulyje.
Literatūros herojus: Mikė Pūkuotukas, nes nepataisomas optimistas.
Jausmas: džiaugsmas.
Spalva: prislopinta rožinė arba balta.
Kvapas: uogų ir vaisių.
Miestas: Londonas, Vilnius, Niujorkas.
Žodis: gerai ir puikiai.

 

Komentarai

Rašyti komentarą