Dabar pasistengsiu pradėti naują tradiciją, visada įdėti kokį nors receptą penktadieniui. Pradedu šiandien. Receptas iš antradienio laidos. Visada galite pasigaminti daugiau ir svečių pasikviesti. Aš dabar  visuomet progai pasitaikius priminsiu, kad „Kviečiu į svečius” savaitgalis mėnesio pabaigoje, bet galite prisijungti jau dabar, net ir šį savaitgalį. Kviečių į svečius puslapyje paieškokite įkvėpimo, pamatysite kaip kiti praėjusiais metais šventes rengė. Taisykles jau žinote, jūs kviečiat, jūs dalinatės, jūsų svečiai taip pat dosnūs, aukoja jums, jūs viską per aukok.lt sistemą pervedat Maisto bankui. Dalyvauti gali ir tie kurie užsienyję, praėjusiais metais lietuvaičių iš užsienių palaikymo sulaukėm stipraus. Gero visiems savaitgalio. Kita savaitė vėl bus visko kupina. Ačiū

Na, o šis patiekalas yra ala indoneziškos kilmės satay vištiena. Gardumėlis.

 

Komentarai
  1. sveika, Beata, aš ne į temą paklausiu, o jūs laidos metu kokiu mikseriu tešlos plakimui naudojiesi ? ar turi kombainą? svarstau, nes man jo vieną dieną reikia, kitą dieną ne 🙂 mikserio t.p reikia, iš pradžių mąsčiau apie tokį, kur su plakimo indu ir laikyti nereikia, bet nesu aš super duper kepėja, todėl ar nebus bereikalingas rakandas, nes vietos mažai, gal vis tik pakaktų rankoje laikomo? patark prašau.
    Beje, išbandžiau obuolių pyragą su garbanom, na iš knygos, tai laaaaaabai patiko, bus kartojamas ne kartą. Dėkui . Su gražiausiais linkėjimais.

Rašyti komentarą