Spausdinti

Tikriausiai visi turite mėgstamiausio obuolių pyrago receptą, bet tokio tai tikrai dar nesate kepę! Šis pyragas išsiskiria karamelės skoniu ir pagaminimo greičiu – vos 5 minutės ir pyragas pašautas į orkaitę! Labai tinka rūgštesni obuoliai, bet bandykite kepti ir su kriaušėmis ar persimonais. Išsikepsite didžiulį purų, nuostabiai kvepiantį obuolių pyragą!

Karamelinis obuolių pyragas

0
komentarai
0
Porcijos
10 asm.

Reikės:

1 pakelio „Beatos virtuvė" miltinio mišinio „Karamelinis obuolių pyragas"
180 ml aliejaus arba 180 g lydyto sviesto
180 ml šalto vandens
4–5 vidutinio dydžio obuoliai
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo formą (22–24 cm skersmens) patepkite sviestu arba aliejumi. Jei norite iškilmingesnio tortuko, kepkite siauresnėje formoje ir  dalinkite biskvitą į 3 dalis.

2

Į dubenį suberkite 1 pakelį „Beatos virtuvė” miltinio mišinio ir nuolat maišydami pilkite vandenį ir pasirinktus riebalus (aš dažniau kepu su alyvuogių aliejum). Maišykite, kol neliks sausų miltų gumulėlių.

3

Į tešlą suberkite supjaustytus obuolius, išmaišykite ir supilkite į kepimo formą. Paviršių, jei norite, papuoškite obuolių griežinėliais. Kepkite 45–50 min.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą