Spausdinti

Jei nežinojote, tai leiskite jums pristatyti: BLT yra kitapus Atlanto populiarus klasikinis sumuštinis. Šiomis raidėmis „užkoduoti“ angliški žodžiai bacon, lettuce ir tomato. BLT yra mėgstamas ir žinomas viso pasaulio virtuvėse, o namuose padarytas bus labai skanus ir sotus.

Beatos duona

Šoninės, salotų ir pomidorų draugystė arba BLT

0
komentarai
12
Porcijos
4 asm.

Reikės:

apie 100 g plonai pjaustytos šaltai rūkytos šoninės
8 riekių sumuštinių duonos „Beatos virtuvė“
saujos salotų lapų
2 didesnių ar 4 mažų pomidorų
8 šaukštų majonezo
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Šoninę paskrudiname gerai įkaitintoje keptuvėje, kol mėsa taps traški.

2

Pomidorus supjaustome griežinėliais.

3

Skrudintuve paskrudiname sumuštinių duonos riekes, aptepame jas majonezu.

Reklama
41011
4

Ant vienos riekės sluoksniuojame vieną rimtą ar kelis mažesnius salotų lapus, pomidorų griežinėlius, po kelis šoninės gabalėlius, vėl dedame salotų lapus. Užvožiame kita duonos rieke. Taip paruošiame visus sumuštinius.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Ir skamba labai skaniai.Tik va tas majonezas…prie šoninės?Ne šiaip tie amerokonai platūs per šonus.O man ir skoniškai ne prie ko…

  2. Ieva, nejuokaukit, tikiu liezuvi su majonezu teke ragaut? ir isvis cia majonezas labiau prie salotos 🙂 eksperimentuokit ir perzenkit ribas kazkada susiformavusias 🙂

  3. Nesveika?… tai viska nuimkit, palikit salotas su pomidoru ir gausis LT 🙂 Man net seile tista nuo pilno BLT 🙂

  4. Vieni iš skaniausių sumuštinių!!! Nesudėtinga ir greita, o skonis.. viskas tirpsta burnoje 🙂

  5. Miela Beata, gaminkite maistą tik su natūraliu namie pagamintu majonezu, parodykite kaip lengva ir paprasta jį pagaminti, nes pavyzdys užkrečia, gal išgyvendinsime ir LT šitą nieko vertą produktą?

  6. Beata, aš dievinu jūsų sumuštinių duoną su sėklomis. Tai pati skaniausia duona pasaulyje. Kiekvieną kartą bijau eidama į parduotuvę, kad nerasiu jos ir mano „gyvenimas žlugs” :)))) AČIŪ, Beata, labai.

Rašyti komentarą