Spausdinti

Tai – ne receptas, o principas ir idėja, kaip susidėlioti sūrio lėkštę.

Porcijos
2 asm.

Reikės:

mėgstamo pagardo
obuolių sūrio
kietojo sūrio
razinų
džiovintų abrikosų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Ant pjaustymo lentelės ar erdvios lėkštės dėliojame škotiškus avižinius sausainius, gabaliukais pjaustytą obuolių sūrį, gabalėliais sulaužytą kietąjį sūrį, pabarstome džiovintų vaisių.

2

Šalia patiekiame mėgstamą pagardą mažose lėkštelėse ar stiklainiukuose.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. labai megstama mano stalo dalis, kai pasikvieciu draugu. Ko daugiau reikia prie taures vyno.. Norvegijoj pateikia daznai dar melyniu arba juoduju serbentu uogienes. Pabandykit, tinka!

  2. Niekur neradau škotiškų avižinių sausainių recepto :(( kai buvo laida prieš Kalėdas, nespėjau užsirašyti. Kepiau, išėjo nieko, tik gal per kietoki…Gal dar bus receptas, Beata?
    Ačiū :))

Rašyti komentarą