Spausdinti

Braškių, grietinėlės ir jogurto bei riešutinių trupinių sluoksniuotinis

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

250 ml plakamosios grietinėlės
250 ml arba truputį daugiau natūralaus jogurto
1 šaukšto cukraus pudros (arba medaus)
Braškių ar kitokių uogų
Migdolų riekelių papuošti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Grietinėlę išplakite (jei naudojate cukraus pudrą, išplakite kartu su grietinėle, o jei medų – palaistysite juo desertą vėliau), permaišykite su jogurtu.

2

Į taures ar į desertinius indelius dėkite braškių, pabarstykite trupiniais (kurie neturi orkaitės arba tingi, panašiai galima išsisukti su sutrupintais avižiniais sausainiais.), pilkite grietinėlės ir jogurto ir taip sluoksniuojame iki viršaus.

3

Puoškite migdolų riekelėmis (galite jas paskrudinti keptuvėje).

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą