Spausdinti

Puikūs pyragėliai, labai tinkami vaikiškiems gimtadieniams. Aš tą kartą dar ir šokoladinius kepiau – abu buvo suvalgyti be spyriojimosi. Kremui lygiomis dalimis išplakame sviestą su cukraus pudra, tada priplakti dar tiek kreminio sūrio, t. y. cream cheese, tada kremas standus ir gražus išeina. Aš kartais taip padarau, jei reikia ilgiau laukti ir tiems pyragams stovėti, bet jei tą pačią dieną, tai tada lygiomis dalimis cream cheese su cukraus pudra plius kelios avietės dar ar braškės dėl spalvos ir aromato bei citrinos žievelė. Tada tuo kremu pyragėlio viršūnėlę patepti ir ant viršaus dar avietę pasodinti…

 

 

Vaniliniai keksiukai su avietiniu kremu

0
komentarai
18
Porcijos
12 asm.

Reikės:

200 g sviesto
200 g cukraus
3 kiaušinių
150 g miltų
50 g maltų migdolų
3 valgomų šaukštų natūralaus jogurto
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Kambario temperatūros sviestą išplakame su cukrumi iki puraus balto kremo.

2

Vieną po kito dedame kiaušinius ir plakame plakame plakame, kol susiplaka visi kiaušiniai.

3

Sudedame jogurtą ir dar paplakame.

Reklama
41011
4

Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir juos įsijojame į išplaktą sviestą, kartu įdedame maltus migdolus ir viską gražiai išmaišome, tešla tokia labai įdomios konsistencijos išeina – puri ir pakankamai tiršta.

5

Dedame po šaukštą į popierines formeles. Nedėti daug į popierių reikia, nes pyragėlis dar pakyla ir paskui ant viršaus reikia dėti dar kremo. Ir šiaip daug paprasčiau, kai jie maži, nes daugiau šansų, kad bus suvalgytas, o ne numestas prakąstas… Taigi taip išeina, kad trys kąsniai ir suvalgytas pyragėlis – žodžiu, užtektinai.

6

Kai pyragėliai atšąla, bet tą pačią dieną, kai bus valgomi, padaryti reikia kremą

Ingredientai
Alternatyva

 

 

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Sveiki, turiu klausima.Gal ir kvailoka…kambario temperaturos sviesta reik isplakti..tai cia ji pries tai reikia islydyti?ar susilusi ‘istrinti’ su cukrum?..

  2. Sveika, Beata. Norėčiau gaminti vanilinius keksiukus kuriuose reikia vanilės esencijos ir noriu paklausti, ar ją galima keisti vaniliniu cukrumi ?

  3. Sveika, Beata. Norėčiau nustebinti namiškius. Tik nesupratau… Kiek laiko reikia kepti šiuos keksiukus, kokioje temperatūroje… Lygtais čia nebuvo paminėta.

  4. labuka, ar galetum parasyti sio kremuko sudetines dalis gramais? ruosiusoi daryti bet reiktu man tiksliau ir ar tiktu maskarpones suris?

  5. Išsikepėm, bet labai stipriai jaučiasi kiaušinio skonis. Kodėl taip galėjo atsitikti? P.S., nedėjau migdolų.

Rašyti komentarą