Nemanykite, kad aš tik šokoladinius saldainius valgau, naujausias šokolado rūšis ragauju ir be šokolado daugiau nieko nežinau, bet TV laida – šokoladinė. Ir čia ne tik saldumynai. Štai puikus receptas su vištiena jūsų „virtuvės garderobui” atnaujinti:  Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu. Aišku, čia ne tas pats, kas vištienos filė greitai apvolioti kokioje nors masėje ir apkepti (viens, du ir paruošta), bet, patikėkite, – rezultatas vertas pastangų. Pasigaminti šį patiekalą truksite kelias valandas, bet per daug nebijokite, 2 valandas galėsite knygą skaityti ar desertą pasigaminti, nes vištiena sau ramiausiai troškinsis orkaitėje savarankiškai.

O šokoladinis suflė – beveik klasika. Kas gali nemokėti išsikepti šokoladinio suflė? Štai jums paprastas receptas – Šokoladinis suflė.

Taigi, mielieji, gardžios jums vakarienės ir gerų šokoladinių atradimų…


 

Komentarai
  1. Sveika Beata, šiandien nusipirkau tavo pirmąją receptų knygutę ir nebegaliu nuo jos atsitraukt…:) Aš labai išranki maistui, ir to nevalgau ir ano, bet paskaitau tavo receptus ir noriu viska isbandyti. spinatu,perliniu kruopu, moliugu, netgi kuskuso…
    O rytoj pusryčiais tikrai kepsiu tavo varškės blynelių, o pirmadienį pusryčiams keksiukų…
    Labai labai tau AČIŪ, kad pasidalini su visais mumis savo patirtimi ir nuostabiais nuostabiai receptais.
    Kalėdų senelio užsiprašysiu dar vienos knygelės dovanų:)

  2. Labas, Beata, noreciau suzinoti, kur gauti nusipirkti sio sokolado vistiena, troskinta raudonajame vyne receptui pagaminti. busiu dekingas.

Rašyti komentarą