Spausdinti

Jūs Wok čempionas be jokio Wok…

Hoisin vištiena su morkų ir imbiero noodles

0
komentarai
9
Porcijos
4 asm.

Vištienai:

4 nuo kaulo nuimtų vištos šlaunelių (niekas netrukdo ir krūtinėlę naudoti)
4 skiltelių česnako
2 šaukštų hoisin padažo
1 šaukšto sojos padažo

Noodles (makaronams):

2-3 lizdelių noodles
2 morkų
3 cm imbiero
1 česnako skiltelės
1 šaukšto sezamo aliejaus
1–2 šaukštų sojos padažo
Saujelės kalendros
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Nulupame, susmulkiname arba sutriname česnaką, sumaišome su 2 šaukštais hoisin padažo ir soja. Merkiame, ištepame vištą juo ir dedame į dubenį, jį paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve.

2

Kepti reikia uždėjus groteles ant skardos, ant grotelių tupdome vištienos gabalus ir kepame  190 C orkaitėje apie 40 min.

3

Kol kepa vištiena, išverdame noodles, paprastai jie verda apie 5 minutes. Tada merkiame juos į šaltą  vandenį.

4

Morkas nuplauname, nuskutame ir supjaustome arba sutarkuojame šiaudeliais.

5

Imbierą nulupame ir sutarkuojame.

6

Į keptuvę pilame šaukštą sezamų aliejaus, kai jis pradeda truputi kaisti, metame morkas, česnaką ir imbierą.

7

Maišydami pakepame morkas apie 2-3 minutes. Tada pilame sojos padažo ir dedame noodles, noodlestik sušildome ir apvoliojame kartu su morkomis bei visa likusia mase.

8

Dedame noodles į  lėkštę, ant jų – vištelės gabalą, apibarstome smulkinta kalenda

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. virtuvėj esu visiška naujokė,,, bet kaip man skaniai gavosi 🙂 super receptas ir visai nesunku 🙂

  2. Viskas super isskyrus tai, kad Hoisin’a reikia suvartoti per 3 dienas. Tai arba ismeti arba 3 dienas valgai vien Hoisin 😉 Vargas su tokiais priedais, o su tokiais isskirtiniais dazniausiai taip ir yra 🙁

Rašyti komentarą