Spausdinti

Marinuotos Martyno alyvuogės

0
komentarai
1
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1.5-2 šaukštų medaus
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
pusės citrinos sulčių
po 1 šaukštelio mairūno, baziliko ir raudonėlio, žiupsnelio druskos
poros saujų juodųjų alyvuogių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Sumaišom marinatui skirtus ingredientus.

2

Suberiam į marinatą alyvuoges, gerai išmaišome, kad jis visas apliptų.

3

Jei vakarėlis tą pačią dieną – laikome kambario temperatūroje. Jei kitądien ar po kelių – šaldytuve. Kuo ilgiau marinuojasi alyvuogės – tuo bus gardesnės.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Labai skanu žalias alyvuoges pamarinuoti, česnakas tarkuotas (nepagailėti) citrinos sultys, truputis aliejaus.

Rašyti komentarą